Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Łódz spotkanie
niewaskieauto:
a jak, a co mi tam i tak nas bedzie tylko trzech lub czterech z łodzi no może pięc osób jeśli jagoda będzie, nie licze na nic więcej, a właśnie policzyłem ogłoszenia z olx jaguary do wynajęcia jest 7 sztuk i co z tą łodzią gdzie ci miłośnicy marki entuzjaści, koneserzy
czekam na wiadomość od koleżanki JAGODY co napisze i czy napisze
PinkTool:
ja jutro odwiedzam Łodź, wszak jutro koncert Slipknot i Godsmack..przejadę ulicami Łodzi swoim XJSem jak Borowiecki ,Baum i Welt..jak ktoś wybiera się na koncert chętnie się spotkam..pozdro
JAGODA:
Witam ale was przyłapałam i już czytam o głupich pomysłach zazdrosny i co jeszcze niezła laska no to wam sie oberwie. a kolega niewaskieauto to co żony nie ma.
Maciejcat:
Witka koledzy i koleżanko każda sekcja zamieszcza fotki ze spotkań i was też poprosimy o pochwalenie się
a co do obecności kotów na spotkaniach to w poznaniu tak jak u was zostało nas - i tu nie będę się chwalił bo niema czym
ludzie interesuje forum tylko wtedy kiedy coś się zepsuje a co do spotkań to już jest inaczej
takich kocich zapaleńców lub napaleńców jest nie wielu co nie znaczy że nie należy zapraszać napotkanych kociarzy do waszej sekcji
powodzenia w łapaniu nowych kociarzy ;)
ps. może za zgodą jagody wykorzystajcie jej urok osobisty do pozyskania nowych kolegów :)
Skorpion7777:
Macieju,
spotkania wielkopolskie nie muszą być tylko w Poznaniu, czasem warto się ruszyć i wpaść na Majówkę, Czerwcówkę, ......, na Rancho, to również jest Wielkopolska.
Możliwości więcej, niż na stadionie w Poznaniu, czy w deszczu na dachu Manufaktury.
A i fotorelacja jest umieszczona przez Micgin'a, we właściwym wątku: https://goo.gl/photos/LErFumfA6LL73cbbA
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej