Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Łódz spotkanie

<< < (25/62) > >>

Kwiatek:
Witaj  Skorpion7777,

Nie odpowiem na zadane pytanie o Sekcję Mazowiecką bo jeszcze w niej nie uczestniczyłem....dopiero raczkuję....(niedawno nabyłem auto o którym już dawno myślałem), mam nadzieję jednak, że szybko nauczę się chodzić.
Wszystkie te spotkania trzeba nadrobić....a zazdrośnik Niewaskieauto może nie jest taki zły.....

pozdrawiam

Skorpion7777:
Witaj Kwiatek,
ja nie powiedziałem, że Niewaskieauto jest zły.
Po prostu jest zazdrośnik i chce się sam spotkać z Jagódką, hihihihi :)

seba78:
Witajcie
Mam taką pracę, że dużo jeżdżę po województwie łódzkim, na każdym wyjeździe jestem w stanie policzyć około 5 jagów. Niestety Skorpion jak wiesz nawet na rajdzie, z Łodzi była tylko garstka osób. Nie mam pojęcia co się dzieje z ludźmi z Łodzi, wygląda na to, że 90% posiadaczy Jagów traktuje tą markę jak każdą inną i raczej nie interesują ich spotkania na Włókniarzy czy chociażby nawet w Pałacu Piorunów. Niewąskieauto pragnie stworzyć sekcję, ale we czwórkę to faktycznie możemy się spotykać w knajpie.
Zapraszamy wszystkich chętnych, każdy jest mile widziany. Ale niestety jak tak dalej pójdzie sekcja która nawet nie została oficjalnie utworzona zginie w zarodku :(
Pozdrawiam

--- Cytat: Kwiatek w Czerwiec 07, 2015, 23:02:21 pm ---Witam,

A Warszawa może się przyłączyć, że tak spytam nieśmiało…?

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Serdecznie zapraszamy

niewaskieauto:
Panowie wszyscy naprawdę wszyscy Sławku a ty super szczególnie jesteście mile widziani w łodzi.
JAGODA to super laska więc zazdrosny no tttttttttttaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk

seba78:
Ale Niewaski masz jazdę normalnie  :-R aż monitor poplułem ze śmiechu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej