Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Łódz spotkanie

<< < (27/62) > >>

Maciejcat:
zabawa widzę jak zawsze  :-super

Skorpion7777:
Macieju, z Tobą byłaby jeszcze fajniejsza.

JAGODA:
Witam kolegów i jak tam panowie i panie jeśli jest jakaś poza mną, szykujecie się na spotkanie w niedziele bo lista jest strasznie pusta
JAGODA
seba78
skorpion7777
a gdzie reszta tak ponoć doborowego towarzystwa chciałam was poznać ale widzę że nie dane mi jest

Skorpion7777:
Jagódko,
ja się przecież wycofałem, nie będę konkurować z Niewaskieauto o Twoje względy.
Skutecznie mnie przestraszył, więc nie będę się pojawiał na Jego terenie łowieckim :)

Skoro nie mogą przyjechać ludzie z łódzkiego, to byłoby wielce niestosownym, aby pojawił się ktoś z Wlkp i pokonał ponad 300 km.
To mogłoby być odczytane, jako próba okupacji terenu :)

..., więc macie dwa załogi na spotkaniu: Jagoda i Seba78 - też ładnie.
Na pewno jeszcze się tłumy zgłoszą, zostało jeszcze ok. 43 h.

xjscabrio:
ja tez powinienem być  :)
kolego skorpion7777 jeśli masz chec udziału w spotkaniu to mysle ze będziesz mile widziany jak każdy kto zechce przyjechać bez względu na odleglosc jaka pokona (jeśli masz 300km i chcesz wpaść na pogawedke to tylko się chwali).
od pewnego czasu sledzac ta dyskusje widze ze tu jest więcej sporow i ironicznych wypowiedzi niż wnoszacych cos w rozmowe.
jak dla mnie to jest kilka osob co chcesz cos stworzyć z niczego(zblizyc do siebie srodowisko "jaguarowe") i trzeba ich w tym wspierać bez względu na to skad sa.
nie rozumiem po co piszesz ze "tlumy się zglosza"?? jak dla mnie to nie sa potrzebne tlumy żeby milo spedzic czas.
czasem  wystarczy jedna ,czy dwie osoby i można milo porozmawiać .
reasumując ,wg mnie miej klotni i ironi- więcej wsparcia i dzialan :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej