Panowie,
chyba już nie mam wyboru i muszę podjąć kroki w celu wyeliminowania pier****nego "Restricted Performance". Odebrałem niedawno auto po naprawie blach-lak w ASO i się nim jeździć nie da, wywala mi błędy nawet przy spokojnej jeździe. Nie wierzę w przypadki (do tej pory każde z moich aut "psuło się" dopiero po wizycie u mechanika, nie wcześniej...), więc zwracam się do Was z pytaniem:
Czy możecie mi polecić jakiś dobry, rzetelny serwis dla XF'a w Warszawie?Mając na myśli dobry i rzetelny zależy mi przede wszystkim:
- na tym, by w końcu naprawić to cholerne czerwone szajsiwo, bo mnie już cholera bierze,
- na tym, by nie zdarli ze mnie hajsu. Czeka mnie przegląd, kupno zimowych bucików, a do tego wszystkiego z kasą średnio, bo mieszkanie kupuję, pracę zmieniam etc.
Nie chodzi mi o to, by mechanik pracował za darmo tylko o to, by nie zdarł ze mnie niepotrzebnej kasy tylko dlatego, że mam "droższy" samochód. A z takim przyjemnym podejściem stykam się co chwila, ostatnio wymieniłem za 250 PLN część, którą jeden z mechaników "wyceniał" na 2000.
A więc... help pls