Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
Wstretny paskudny kot!!!..co zrobic?
aro:
Witam wszystkich serdecznie i mam prośbe o jakies porady...nietypowy temat jak na to forum,nawet nie bardzo wiedziałem w jakim dziale to napisac bo z techniką to nie ma nic wspólnego...hmm..po krótce sprawa wyglada tak..ostatnio zmieniłem miejsce zamieszkania i miejsce parkowania kota...no i jakis miejscowy kot,siersciuch wredny!!upodobał sobie brytyjskiego kuzyna na kolege czy cholera wie co!co rano ślady po łapach na dachu i ogolnie całym aucie...no a jak dzis nasrał na klapie bagaznika to sie juz normalnie zagotowałem!wiem ze wszyscy jesteśmy miłosnikami kotow:)ale ja tylko tych na czterech kołach nie łapach!moze ktos podpowie..nie wiem,czyms spryskać dookola auta,co zrobic zeby go zniechecic zanim na targu kupie wiatrówke;)
Skorpion7777:
Jako posiadasz kotów na łapach i kołach, sugeruję: Beaphar - spray odstraszający koty.
Spray stosuje się na przykład na meble, aby koty je omijały. Dla człowieka neutralny. Dla kota na kołach również neutralny.
Bądź uważny, bo ta sama firma produkuje spray wabiący koty :)
Znajdziesz w sieci pod hasłem: Beaphar spray odstraszający koty
Powodzenia.
aro:
He he dzieki,postaram sie nie pomylić preparatów,swoją drogą jak by był taki zwabiający koty na kołach to bym chetnie kupił;)
Skorpion7777:
Jak użyjesz, to poinformuj o rezultatach.
W domu działa bez problemu, ale nie wiem, jak będzie dział po większym deszczu. Myślę, że warto użyć preparat na przykład pod maską. Kot wyczuje, a deszcz nie zmyje.
Powodzenia.
aro:
Czytalem opinie o tym preparacie..no i jedni chwalą,inni ze nie działa..ze przez 2...3h tylko działa...ale oczywiscie sprawdze:)osobiście i dam znać,moze gdzies to kupie w zoologicznym,było by szybciej...ze tez tak mu sie kurde akurat moj kot ubzdurał!u sąsiada auta stoja pod domem i nic mu nie łazi...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej