Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
XF - mocy, przybywaj! Diesel "S" po tuningu - raport z pola walki.
Lampek:
Ja teraz wkur***** chodzę, bo nie mogę w ogóle korzystać z mojego potwora. Cały czas mi wysypuje "Restricted Performance" (nie przez tuning, ma tą bolączkę od początku). Był w naprawie blacharskiej 11 dni w JLR centrum i kurczę... niby wszystko pięknie, umyty na zewnątrz i wewnątrz, ale zaraz po odbiorze świst spod maski i wywala co chwile błędy... jest szansa, że mi specjalnie coś spieprzyli?... yh.
Gdzie serwisujesz swojego kocura?
Malfoy:
Lampek hamowales go w koncu na innych rolkach ?
Daj znaka co z tym sypaniem bledow brzmi to znajomo gdy ktos soft rusza gotowcem , kurcze nie dobrze to wyglada ??????
rmazurek:
--- Cytat: Lampek w Październik 09, 2014, 19:03:03 pm ---Ja teraz wkur***** chodzę, bo nie mogę w ogóle korzystać z mojego potwora. Cały czas mi wysypuje "Restricted Performance" (nie przez tuning, ma tą bolączkę od początku). Był w naprawie blacharskiej 11 dni w JLR centrum i kurczę... niby wszystko pięknie, umyty na zewnątrz i wewnątrz, ale zaraz po odbiorze świst spod maski i wywala co chwile błędy... jest szansa, że mi specjalnie coś spieprzyli?... yh.
Gdzie serwisujesz swojego kocura?
--- Koniec cytatu ---
Jak gwizdze to moze problem z dolotem. Posprawdzaj wszystkie rury, przewody podcisnienia itp. Moze to wlasnie jest problem. Jakie bledy wywala?
Amator ze hey:
--- Cytat: Lampek w Październik 09, 2014, 19:03:03 pm ---Ja teraz wkur***** chodzę, bo nie mogę w ogóle korzystać z mojego potwora. Cały czas mi wysypuje "Restricted Performance" (nie przez tuning, ma tą bolączkę od początku). Był w naprawie blacharskiej 11 dni w JLR centrum i kurczę... niby wszystko pięknie, umyty na zewnątrz i wewnątrz, ale zaraz po odbiorze świst spod maski i wywala co chwile błędy... jest szansa, że mi specjalnie coś spieprzyli?... yh.
--- Koniec cytatu ---
Specjalnie to raczej nie, ale przez przypadek - kto wie.
Przed wstawieniem do serwisu obserwowanego zjawiska nie było a teraz jest - wniosek ... chyba oczywisty, ale mogę się mylić
--- Cytat: Lampek w Październik 09, 2014, 19:03:03 pm ---Gdzie serwisujesz swojego kocura?
--- Koniec cytatu ---
Nie korzystam z usług stacji dilerskich - z założenia bo nie i już - oczywiście stacje bardzo gorliwie na to zapracowały i mam swoje powody, ale nie o tym...
Serwisuję wszystkie swoje pociski u "sprawdzonego w boju" mechanika - jest dociekliwy i rzetelny, a to w tych czasach nieczęste zjawisko
Janek:
Jesteś zadowolony z kreatora mocy czy jednak dali gotowca?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej