Muszę powiedzieć że bardzo fajnie sie jeździ samochodem po wirusie, niezależnie od marki, to zawsze jest już inny samochód, jednak jak każda przyjemność, ma swoje konsekwencje, mój na wirusie wytrzymał 110k, i tak, po przejechaniu 65k padł dwumas i sprzęgło, po 87k popychacze, i przy 110k wtryski, i to był ten moment, kiedy doszedłem do wniosku, że będzie już tylko gorzej, i trzeba sie pożegnać z samochodem, nie ma się co nawet łudzić, takie lub podobne konsekwencje będą występowały, to jest tylko kwestia czasu, a raczej przebiegu, i trzeba sobie indywidualnie odpowiedzieć na pytanie, czy warto, ja nie żałuje, ale mój kolega miał mniej szczęścia, i negatywne skutki odczuwał przy dużo mniejszych przebiegach, i on ma już to tego tematu zupełnie odmienne zdanie, jemu padła skrzynia
Co do wytrzymałości podzespołów na przeciążenia, to podawane wartości dotyczą części nowych, a z biegiem czasu, co za tym idzie eksploatowania, wytrzymałość na przeciążenia, zwłaszcza tak duże drastycznie się zmniejsza, czego myśle nikt nie bierze tutaj pod uwagę, w każdym bądź razie, ja używanego samochodu po chipie nigdy bym nie kupił, niezależnie przez kogo by nie był robiony