Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Wymiana drogowych/przeciwmglowych H7 na LED CREE
Malfoy:
Ale ja Ci nic nie karze - to popierwsze , zapytalem grzecznie ale skoro tak jednoznacznie stwierdzasz iz masz racje to niepozostaje mi nic innego jak poddanie sie karze ktora za chwile mi wyznaczysz :-cry
rmazurek:
wg vimeo klip bedzie gotowy za 40 min - czeka w kolejce na konwersje
Malfoy:
Spoko chetnie ogladne .
I jeszcze jedno kiedy wg.Ciebie te wewnetrzne swiatla sie zapalaja... Wlaczajac mijania wew. sie nie swieca :- pojecia tylko po przelaczeniu na drogowe .. co raczej wskazuje iz wewnetrzne sa drogowymi wiec jak ma sie to do Twojego bixenonu na soczewce ?
rmazurek:
Nie wg mnie a ogolnie - wlaczaja sie przy uzyciu mrugniecia (gdy swiatla mijania sa wylaczone) oraz przy wlaczeniu drogowych - tak jak juz pisalem - jest to wina designu/oszczednisci. Polecam odlaczenie zarowek halogenowych i wyprobowanie.
Malfoy:
Jesli to wina desing'u czy tez oszczednosci to ja juz nie mam pytan . Dzieki za uswiadomienie .
Robert tym filmikiem - dzieki za fatyge tylko mnie uswiadomiles ze jest tak jak pisze .
Zobacz najpierw miales komplet zarowek - soczewka czyli zarnik i led w wewnetrzych i kiedy przelaczyles na drogowe wiazka w soczewce nawet nie drgnela a jedynie zapalil sie led w wewnetrznej i ta sama reakcja przy wyjetym ledzie , snop swiatla z hida niezmmienny .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej