Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Wymiana drogowych/przeciwmglowych H7 na LED CREE

<< < (6/17) > >>

rmazurek:
"Halogeny"ktore zmienilem na ledy daja tylko tyle swiatla ile widac na pierwszym zdjeciu - takze cale nic.

Pierwsze zdjecie to ledy ktore wstawilem w miejsce "halogenow" - pierwsze swiatla od srtony grila.

Drugie zdjecie to wlaczone swiatla xenonowe w pozycji "mijania".
Trzecie foto to xenony w pozycji "drogowe"

Jutro wieczorem przed praca postaram sie nagrac filmik.

Jestem na 10000% pewien ze mam bixenony.  A te halogeny sa tylko jako dodatek w przypadku bixenonowych lamp

stol10:
hi, w workshopie jest takie zestawienie, nie rozumiem tylko terminu NAS

rmazurek:
NAS- north america spec

Malfoy:
Chetnie zobacze jak po odlaczeniu ,,halogenow" wyglada zmiana swiatla w soczewce w pozycji mijania i osobno w pozycji drogowych .
Nie zastanawiales sie czy gdyby byly to faktycznie halogeny to by xf mial przycisk dedykowany dla nich ?

rmazurek:
Chyba mylisz pojecie "halogenow" i przeciwmglowych. Ja nie musze niczego udowadniac. Mam bixenony i tyle. Te wewnetrzne halogeny sa tam z uwagi na design - mniejszy koszt wytworzenia bo klosz taki sam do zwyklych lamp i do bixenonow. Filmik wlasnie uploaduje na vimeo- ustawilem kamere na przeciwko lampy wiec trzeba sie dobrze przypatrzyc zeby widziec roznice podczas przelaczania krotkie/dlugie.

Btw zawsze mozesz zaslonic te wewnetrzne halogeny przy pomocy czegokolwiek i sam zobaczysz ze mam racje- chyba ze nie masz bixenonow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej