Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Szczecin, założmy sekcje i organizujmy, działajmy ,, sezon idzie!!!!!

<< < (3/4) > >>

Skorpion7777:
30.11., to Andrzejki, więc w Polsce się baluje i może być problem z tym terminem, ale próbować trzeba i nie wolno się poddawać.
Godzina 15-ta, to taki czas niedzielnych obiadków i może być problem z tym terminem, ale próbować trzeba i nie wolno się poddawać.

Sugeruję, a kilka spotkań już mam za sobą, aby się spotkać na jakimś podziemnym parkingu Galerii Handlowej, tam jest jasno i można zrobić foto, a potem jakaś kolacyjka w KFC, McDonald lub innym bistro, aby można trochę pogadać i się poznać.

Oskar! - organizuj!

Oskar:
Szkoda tylko, że nikt jak do tej pory z zachodniopomorskiego się nie odezwał. Trochę szkoda, bo jestem świeżym posiadaczem Jaguara i mam trochę pytań. Poczekam, może temat trochę odżyje za jakiś czas. ;)

Oskar:
Szczecin i okolice, żyje ktoś jeszcze? Trochę po szczecinie Jagów jeździ. Kiedy coś u nas się ruszy wreszcie? W galaxy co chwilę widzę jakieś spoty BMW, lub hondy, a ostatnio były trzy na raz honda w jednym kąciku bmw w drugim i polonezy w trzecim. Nawet jak we trzy auta się spotkamy to już będzie jakiś sukces na początek.

Skorpion7777:
Pytanie:
Ile trzeba czekać na zmiany?
Odpowiedź:
Jeśli chcesz czekać, to długo.

Oskar,
nie pytaj, a działaj.
Termin, miejsce i ... ludzie się znajdą.
Zobacz, jak ładnie Maciejcat organizuje spotkania w Poznaniu, a Aru w Warszawie.

A może przyjedziesz na Rajd w kwietniu?

Do zobaczenia.

Oskar:
Poznań i Warszawa to duże miasta, u nas będzie trudniej ale nie poddaje się próbuje.

Panowie proponuje termin: 07.02.2015 Godzina 19:00 parking Galaxy na różowym, czyli w ciepełku na dole przy myjni tam gdzie jest najpuściej.

A gdzie będzie ten rajd w kwietniu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej