Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Szczecin, założmy sekcje i organizujmy, działajmy ,, sezon idzie!!!!!
Skorpion7777:
Oskar, wejdź w dział o Zlotach i Rajdach i poszukaj wątku Rajd Śladami Diabła Boruty. Wszystko jest na Forum.
Maciejcat:
Witaj w Poznaniu stała ekipa to 2-3 osoby choć jeździ tu troszkę kotów
mieliśmy tu kilku chętnych na jednorazowe spotkania ale nie za bardzo chcieli się angażować w dalsze spotkania tłumacząc się brakiem czasu nie rozumiem tego troszkę bo z reguły jestem bardzo zajętym człowiekiem zawodowo i prywatnie a potrafię w kalendarzy wpisać termin poświęcić dwie godziny i troszkę czasu na umycie kota bo przecież w jaguar to elegant we fraku i jak by on wyglądał np. w brudnych butach
wkładam od 2 lat zaproszenia za wycieraczkę i jakoś chętnych niema
Tomasz " na wiarę " że będzie nas kiedyś więcej a ja zawsze w życiu myślałem realnie i tak dumam że nasze spotkania przerodzą się z biegiem czasu w prywatne no ale nie trzeba rezygnować
nieraz myślę że w poznaniu kotami jeżdżą " nad ludzie " i nasze spotkania to " za niskie progi na ich nogi "
życzę ci powodzenia i nie poddawaj się bo klub i jag to pasja, marzenia
i kiedyś na starość będziesz miał co wspominać
pozdrawiam maciej i zapraszamy na Rajd
fajna impreza fajna ekipa piękne auta
Oskar:
Skorpion777 przeczytałem wątek o Rajdzie Śladami Diabła Boruty. Zapowiada się super. Szkoda tylko, że jestem z najdalej od tego miejsca oddalonej miejscowości. :( Mieszkam na Wyspie Wolin. Staram się namówić moją drugą połówkę jak mi się to powiedzie to się również zapisze.
Panowie ze Szczecina i okolic: 07.02.2015 Godzina 19:00 parking Galaxy na różowym Przed walentynkowy spot. z miłości do marki Jaguar. ;)
Jaguar Parts:
Moi rodzice mieszkają koło Galaxa i nawet mają Jaguara ;D Jakkolwiek tata na morzu więc w opony sobie nie pokopiecie ;)
Oskar:
Ostatnio, często widuje Jaguara XJ na rejestracjach PZL, tu w Szczecinie, ostatnio wpuściłem go jak wyjeżdżał z parkingu. Czy to ktoś z was?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej