Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Szczecin, założmy sekcje i organizujmy, działajmy ,, sezon idzie!!!!!

(1/4) > >>

mecenas140:
Witam. Proponuje założyć sekcje, oddział, czy po prostu grupe, zwał jak zwał, posiadaczy kotów w Szczecinie i okolicach, województwie.. Miło by było jakby pobazgrali tu wszyscy mozliwi chetni z w/w rejonów, a jak juz sie nas zbierze ciekawa ilość, to bedziemy mysleli o organizacji jakiegoś zlociku w naszym pięknym miescie a raczej w jego okolicach, miejsc jest sporo, no ale trza najpierw zebrać odpowiednią ekipę do tego. Takze Szczecinianie, zachodniopomorszczanie pisać , proponować, albo i krytykować. A jak juz padnie konkretna propozycjha, to po uzgodnieniach  moze dostaniemy aprobate klubu i reszta polski sie kiedyś do nas zjedzie!!! Szczecinie pokażmy reszcie ze potrafimy sie mega zorganizować, od nawet paru aut na wałach na początek, po paredziesiąt gdzieś tam , kiedyś tam!!!  :-za :-tylko :-thank :-help

P.S Wiem, ze temat szczecinski już gdzies tam kiedys sie pojawił, ale postanowile, go konkretnie ruszyć, zmobilizować!!!

Maciejcat:
brawo na pewno w padnę kiedyś w gościnę

Dzikus:
No nareszcie jakaś inicjatywa - powodzenia popieram i czekamy na efekty  :-za  :-clap  :-super

Wojtas:
witam kotowiczow
pozdrawiam i jesli tylko cos sie bedzie dzialo to z wielkopolski daleko nie jest i sie zjawie
tak trzymac
 :-tylko

mrciasteczko:
Jestem jak najbardziej zaaaaaa tym pomysłem!!!!
Zwarty i gotowy!!!!
Czekam na jakieś szczegóły!!! Co jak kiedy i gdzie!!!!!
 :-tylko :-tylko :-tylko :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej