Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Summer Cars Party [7-8 Września Katowice-Muchowiec]
Alex666:
--- Cytat: Dzikus w Sierpień 26, 2013, 21:29:20 pm ---Rozmawiałem z Luck-im .Transparent nadal (!), jest u niego! Prześle go do mnie .
--- Koniec cytatu ---
Bez komentarza. Niech go prześle jak najszybciej. Trzeba jeszcze wymyślić jak go zamocować.
Ojciec:
Prawdopodobnie mam fajne słupki do baneru. Wygląda to tak
że kołem staje się na metalowej płycie do której jest przymocowany słupek. Jak wrócę do domu poszukam czy mam jeszcze te stojaki.
Jakiej wysokości jest baner?
Też jestem za tym żebyśmy się spotkali i wjechali razem, co do godziny to się dostosuje.
Dzikus:
--- Cytat: ojciec w Sierpień 27, 2013, 08:07:43 am ---Prawdopodobnie mam fajne słupki do baneru. Wygląda to tak
że kołem staje się na metalowej płycie do której jest przymocowany słupek. Jak wrócę do domu poszukam czy mam jeszcze te stojaki.
Jakiej wysokości jest baner?
Też jestem za tym żebyśmy się spotkali i wjechali razem, co do godziny to się dostosuje.
--- Koniec cytatu ---
Baner ma ok. 120 dł/ 80-90 szer.
Alex666:
Z racji tego, że przygotowuję dla nas identyfikatory na spotkanie SCP, proszę o podsyłanie mi na priv imion (tylko) waszych osób towarzyszących. Imiona i nicki forumowiczów mam. Jeśli ktoś nie podeśle, będą też identyfikatory z możliwością wpisania imienia odręcznie.
Wczoraj wysłałem bilety listami poleconymi priorytetowymi na adresy z Waszych kont bankowych. Powinny dojść najdalej jutro. Proszę o potwierdzenie otrzymania listu na priv.
W spawie odbioru osobistego biletów (dotyczy trzech forumowiczów) - odbiór możliwy w poniedziałek w godz. 8.00-15.00 w Katowicach w okolicach pętli słonecznej. Szczegóły na priv. Możecie też odebrać bezpośrednio przed imprezą, bo wygląda na to, że będziemy się spotykać i razem wjeżdżać. Jeśli jednak z jakichś powodów ja nie dojadę na czas, albo któryś z was to będzie problem.
Artek123:
Do mnie bilety już dotarły, także pozostało tylko czekać na następny weekendzik... ;) oraz trzymać kciuki za pogodę... ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej