Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Summer Cars Party [7-8 Września Katowice-Muchowiec]

<< < (12/27) > >>

Alex666:

--- Cytat: ojciec w Sierpień 26, 2013, 14:19:05 pm ---Alex wiadomo cos odnośnie jaki mamy sektor?
Spotykamy się gdzieś prąd brama np na parkingu 3 stawów czy każdy wjeżdża sam i spotykamy się w sektorze?

--- Koniec cytatu ---
nie wiem jaki mamy sektor, ale jak będzie wiadomo to dam znać.
możemy się umówić na jakąś godzinę (np 10.00) i wjechać razem, ale maruderzy będą wjeżdżać sami.

proponuje, żeby każdy wziął sobie coś do siedzenia i jak ktoś ma jakiś stolik składany/ogrodowy to też może wziąć.

w jakich godzinach zamierzacie tam być? niech każdy się wypowie.

Artek123:
Ok, jak dla mnie godz. 10 może być...
ja w zasadzie planuje być w Katowicach od rana w sobotę do niedzielnego późnego popołudnia (mam zarezerwowany nocleg w hotelu zaraz koło lotniska)... także dostosuje się do ogółu...

Panowie przydało by się żebyśmy mieli jakiś transparent / flagę z logo naszego klubu (co by się tam ładnie prezentować  :P ), czy ktoś coś takiego posiada???

Dzikus:
Alex, a ile jechałeś z Kępna do Katowic? Co do Transparentu - postaramy się wyrawć go z rąk Kogutków - jest tylko jeden

Alex666:
Z Kępna do Katowic wyrobisz się w 2,5h. Droga z Olesna do Zawadzkiego jest zamknięta, więc albo z Kluczborka na Ozimek i Zawadzkie, albo przez Opole.

Co do transparentu, to pisałem do Kogutkiego już żeby mi posłał.

Dzikus:

--- Cytat: Alex666 w Sierpień 26, 2013, 21:16:23 pm ---Z Kępna do Katowic wyrobisz się w 2,5h. Droga z Olesna do Zawadzkiego jest zamknięta, więc albo z Kluczborka na Ozimek i Zawadzkie, albo przez Opole.

Co do transparentu, to pisałem do Kogutkiego już żeby mi posłał.

--- Koniec cytatu ---
Rozmawiałem z Luck-im .Transparent nadal (!), jest u niego! Prześle go do mnie . 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej