Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Summer Cars Party [7-8 Września Katowice-Muchowiec]
Dzikus:
Melduję, że są już zamówione znaczki przynależności do JCP na klapę bagażnika. Kto przyjrzał się kotom Młodego Dzikusa, Yonka, Leśnika i mojemu to wie, że wygląda zajefajnie. Pierwsze znaczki będą na SCP. Będą też koszulki klubowe-wezmę ze sobą z przypinkami. W poniedzialek odbieram też Baner Klubowy - mamy reprezentacje. Pokażemy nasz Klub z najlepszej strony. :-bry . Do Zo koledzy na miejscu. :-tylko
Zapek:
Ja się trochę późno obudziłem i żeby nie było że z ręka w nocniku..... ;D napisałem priva do alexa i mam nadzieję że się uda .
Dzikus:
--- Cytat: zapek w Wrzesień 01, 2013, 10:40:03 am ---Ja się trochę późno obudziłem i żeby nie było że z ręka w nocniku..... ;D napisałem priva do alexa i mam nadzieję że się uda .
--- Koniec cytatu ---
Staraj się , staraj ! W końcu przynależność zobowiązuje Nie ma : to - tam to ;)
Dzikus:
Jestem Gotowy ja i mój Kocurrrr ;D . Pokoje zamówione, garaż dla kocurka też . To na którą i w jakim miejscu się umawiamy? Alex ? Miejsce Zborne - tylko żebym trafił :-gwizd .
Ojciec:
Udało mi się dziś dokopać do słupków na baner, trochę brudne ale to mały problem
Odległość między górną a dolną śrubą ok ok 93/94 cm
tak się to używa
po prostu najeżdża się kołem na podstawę i tyle
Mam to zabrać ze sobą na muchowiec ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej