Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Tarcze i klocki.

<< < (4/9) > >>

maciejlodz:
albo ja nie umiem czytac albo ty, wiadro. gdzie tu ktoś polecił polską firmę? a nawet gdyby, to co w tym złego?

lucas - made in UK, mintex (TMD Friction Group) napewno nie polski, ATE - made in germany

jak chcesz poczytac na angielskich forach to pisz tam a nie na polskim forum. coś takiego ...

wiadereczko:

--- Cytat: maciejlodz w Marzec 25, 2009, 22:41:31 pm ---albo ja nie umiem czytac albo ty, wiadro. gdzie tu ktoś polecił polską firmę? a nawet gdyby, to co w tym złego?

lucas - made in UK, mintex (TMD Friction Group) napewno nie polski, ATE - made in germany

jak chcesz poczytac na angielskich forach to pisz tam a nie na polskim forum. coś takiego ...

--- Koniec cytatu ---

masz racje "maciejlodz" nie umiesz czytać nawet mojego nicka nie potrafisz przepisać normalnie (no chyba ze to chciałeś zaszydzić wiec gratuluje wyszło Ci masz 5 lat)

Co do klocków i tarczy chodziło o to ze polecacie najłatwiej dostępne w Polsce bo to polskie forum a nie produkowane w Polsce, i nic w tym złego. Ale jak "Huckleberry" pisze że jest w Anglii to mu pomagam w Angielskich realiach i tutaj o klocki do jaga Lucas/TRW są niespotykane za to firma Minteks i EBC są dobre i łatwo tutaj dostępne a co za tym idzie stosowane prze serwisy.
I dla twojej wiadomości pisze i w Polsce i w Anglii. Ale jeśli uważasz ze pozjadałeś wszystkie rozumy to proszę bardzo myśl tak dalej.

Pozdrawiam

oskioski:
jak chcecie to moge wam coś zaspiewać  :-wings :-wings

wiadereczko:
hejka a co umiesz??

Może jest jakiś hymn jaguarowiczów:)??? A możę by można stworzyć jak niema??

Pozdrówka

blackyR:
ktos tu ma zadużo testosteronu we krwii  :-wstyd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej