Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013
Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y
Jaguar Parts:
Dzisiaj jechałem przez Kępno :-gwizd Nie wiem niestety czy będę na spotkaniu bo mam 2 chętnych na mojego ESA a XJ12 jeszcze nie gotowy i prędko nie będzie. Się zobaczy
Dzikus:
--- Cytat: Jaguar Parts w Sierpień 05, 2013, 18:12:19 pm ---Dzisiaj jechałem przez Kępno :-gwizd Nie wiem niestety czy będę na spotkaniu bo mam 2 chętnych na mojego ESA a XJ12 jeszcze nie gotowy i prędko nie będzie. Się zobaczy
--- Koniec cytatu ---
Cześć JP . Spróbuj nie przyjechać ;) , to ci tą obiecaną flaszkę co mamy wypić prześlę pocztą na twój koszt. ;( Po za tym Musisz być bo obiecałeś wcześniej, że "zrobisz wszystko żeby być."
Jaguar Parts:
Pod Kępnem w razie czego stoi zamknięty w garażu Jaguar mojego ojca...ale kluczyki zabrał przez przypadek w rejs >:( jak nie będę miał już wtedy S typa to niestety nie przyjadę.
Dzikus:
Coś ci zorganizuję. Po za tym jesteś Klubowiczem z lub bez Kota. Pojedziesz ze mną.
Maciejcat:
:-yipee witojcie odpisalem ci na prywatnego maila pozdrowionka to co musze po urlopie myc jagulca
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej