Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013

Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y

<< < (8/43) > >>

Maciejcat:
witam cos nowego w sprawie imprezy

Dzikus:
Witam wszystkich
Tylko tyle, że czas już wielki na składanie akcesu uczestnictwa i podanie rozmiaru koszulki. Informuję, że dla klubowiczów przewidziane są koszulki "Polo", dla gości i dzieci t-shorts. Mamy zapewnienie udziału Dealera Jaguara Z Długołęki z modelami topowymi F-Type Cabrio, XK, XJ lub XF.  :-super . Jeszcze raz zapraszamy wszystkich chociaż na jeden dzień. W sobotę 24.08. główny dzień Zjazdu reszta wg grafiku. Pozdrawiam .
Zapraszamy także na "Krzyśki" będzie OK!

Dzikus:
Nowe Info.
Dzisiaj dostałem potwierdzenie, że Dealer wystawi Namiot Promocyjny i umożliwi tylko klubowiczom w koszulkach klubowych przejazd modelami F-Type Cabrio i XJ-tem. Dod. dogadaliśmy się z kateringiem i do każdego kupnu wjazdowego (owe 40zł na każdego kota przypadnie "micha zupy i danie z grilla" wliczone w cenę. Dealer zobowiązał się do ufundowania każdemu uczestnikowi souvenir-a - pamiątki od Jaguara. Dla dzieci i gości będą koszulki t-shorts z logo klubu z pamiątkową datą i Model Jaguara XKR , którym będzie można pojeździć po mini torze przeszkód, i który będzie nagrodą dla ktoregoś z dzieci. Swój przyjazd potwierdziło ok. 400 Harley-ów.Zapraszam wszystkich serdecznie. W imieniu Organizatorów i Klubu.  :-tylko  :-super
Już za parę dnie "KRZYŚKI" - pamiętajcie!

Maciejcat:
witam
 to milo bedzie fajnie tylko zeby nic nam nie wyskoczyło bo sie zastrzele

Dzikus:
Witam wszystkich.
Już za ok. TRZY tygodnie spotykamy się w Kępnie na Zjeździe Kotów.  :-yipee  Proszę o kontakt na priv. odn. Noclegów. Będziemy spać w **** Hotelu Spa w Sycowie. Każdy uczestnik może skorzystać (odpłatnie) z Tajskiego masażu, gorących Kamieni, Dżakuzii, oraz wielu atrakcji przygotowanych przez Szefową Hotelu.  :-super  Pokoje są w b. wysokim standardzie, mamy do dyspozycji Salę Bankietową, Lodże, duży Parking monitorowany 24h. W sobotę pod wieczór "Kierowcy" zawożą tam koty, a Autobus zawozi nas z powrotem na Imprezę, po czym po zakończeniu (mam nadzieję, że nad ranem) przewozi wszystkich uczestników z powrotem do Hotelu, gdzie rano lub do południa jak kto wstanie,  :-gwizd mamy luźne spotkanie klubowiczów i posiadaczy - bo tacy też będą - będzie to podsumowanie Zjazdu i możliwość wymiany zdań oraz namiarów, na co może nie być okazji w sobotę  ;D oraz zdjęć. Mam potwierdzenie od Dealera Kotów, że będą całkiem przyzwoite prezenty od Dealera dołożone do Klubowej siateczki. Z niecierpliwością i utęsknieniem czekamy na was na miejscu Koleżanki i Koledzy. Zgłaszajcie się i potwierdzajcie zgłoszenia oraz rezerwacje, bo nie wiem ile miejsc zabukować  :- pojecia .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej