Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013

Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y

<< < (10/43) > >>

Dzikus:
Nie ma inaczej   :-A  :-super

Dzikus:
Moi drodzy koledzy i koleżanki.
Dzisiaj rozmawiałem po raz kolejny z właścicielką Hotelu w którym mamy nocować. Mamy od 5 do 10 pokoi, cały Hotel jest już zajety. Więc proszę dzwońcie i rezerwujcie pokoje. Są 2 i 3 osobowe. Podaję osobę do kontaktu: p. Arleta Patkowska nr tel. 536 522 222. Hasło Jaguar Club Poland. Dzwońcie i przyjeżdżajcie, To klubowa Impreza Pamiętajcie!!! Klub to MY !

Dzikus:

--- Cytat: Dzikus w Sierpień 06, 2013, 22:41:17 pm ---Moi drodzy koledzy i koleżanki.
Dzisiaj rozmawiałem po raz kolejny z właścicielką Hotelu w którym mamy nocować. Mamy od 5 do 10 pokoi, cały Hotel jest już zajety. Więc proszę dzwońcie i rezerwujcie pokoje. Są 2 i 3 osobowe. Podaję osobę do kontaktu: p. Arleta Patkowska nr tel. 536 522 222 mail :info@aromastone.pl . Hasło Jaguar Club Poland. Dzwońcie i przyjeżdżajcie, To klubowa Impreza Pamiętajcie!!! Klub to MY !

--- Koniec cytatu ---
Zapomniałem dodać, że Hotel zmienił nazwę na "Aroma - Stone" Hotel Link do strony hotelu podałem wcześniej. Żeby się nie okazało, że Gości z Kotami będzie więcej niż klubowiczów, bo spalimy się ze wstydu jako Klub. :D
rezerwacje proszę skladać na maila : info@aromastone.pl

Wojtas:
witam
pisze sie na sobote z jednym z moich kotow , jesli znajde opieke nad psem to i na 3 dni

Dzikus:

--- Cytat: wojtas w Sierpień 08, 2013, 11:04:05 am ---witam
pisze sie na sobote z jednym z moich kotow , jesli znajde opieke nad psem to i na 3 dni

--- Koniec cytatu ---
Ok.
to wrzuć info na privat - to bedę cię mógł odchaczyć :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej