powiem ci szczerze ze to forum to zenada. na forum merca i bmw od razu pomagaja pisza itp. kazdy problem raz dwa rozwiazany a tu cisza tylko a jak juz cos napiszesz to zaraz krytyka... szkoda ze forum tak fajnego auta jak jag to zbiorowisko ludzi ktorzy tylko maja problemy i sa zapatrzeni w siebie.
Panie Konradzie nikt Pana nie trzyma tutaj siłą. Nie podoba ci się nie wchodź. Masz jeszcze inny wybór. Wchodź częściej i pomagaj. Przez 9 miesięcy na forum spędziłeś nie całe 10 godzin, które w większości wykorzystałeś na sprzedaż auta i na szukanie pomocy z problemami swojego auta. Nie znalazłem w twojej historii na forum, aby komuś wcześniej pomógł.
Piszesz że fora merca czy bmw bardziej pomagają, ale czy wziąłeś pod uwagę ilu użytkowników jest tych marek. Na samym allegro jest 30.000 ofert sprzedaży tych marek, a Jaga 900, z czego 65 XJotów 1994-2002. Według twojego pomyślunku forum Lamborghini to pewnie żenada do potęgi n.
do tematu jak ci pomoge, tez mnie obsmarowali rok temu ze niby nie stac mnie na moje auto itp... jak chcialem je sprzedac. jak pokazalem ze mam jeszcze pare innych i jakich aut to sie zamkneli i cisza bo chyba zobaczyli ze nie stac to ich a nie mnie.
Nikt nie napisał że nie stać cie na auto. Były przedstawione tylko minusy w aucie "pasjonaty z klubu". Nigdy też nie pokazałeś tych pare aut, tylko wspomniałeś o R129. Twierdząc po twoim wieku to wspomniane R129 nie jest twoje tylko jak już to twojego papy. Równie dobrze możesz napisać że masz Concorde'a bo zajmujesz się sprzedażą biletów lotniczych.