Kolego...
Niestety to Ty masz poważny problem z wypowiadaniem się w języku polskim, a mi zarzucasz brak czytania ze zrozumieniem...
Twoja wypowiedź jest niespójna, nielogiczna, nie stosujesz nawet wielkich liter rozpoczynając zdania. Pytasz czy jestem pewien, że "takie błędy" tym skasuję, odnosząc się do poprzednich wypowiedzi w wątku. Znaczy to, że pytasz mnie o błędy silnika, bo tylko o takich była do tej pory mowa (z mojej strony). Skoro piszę dość szczegółowo, jaki polecam zestaw i co on potrafi, to chyba jestem tego pewien - nie sądzisz...?
Żebyś zamieścił tylko pierwszą część swojej wypowiedzi, to wszystko byłoby logiczne i zrozumiałe. Niestety Ty zamieściłeś drugą część swojej wypowiedzi: " jak pytałem na forum o abs to mówiono, że tym interfejsem nie skasuję nic ".
Wnosisz tym samym niespójność swojej wypowiedzi, bo "nagle" piszesz o ABS (nie wiadomo czy chodzi Ci o jakieś inne "forum o ABS", czy forum (JCP) a samo pytanie było o ABS) i twierdzisz, iż odpowiedziano Ci "że tym interfejsem nie skasuję nic". Tym samym, dodając drugą część swojej wypowiedzi, skonstruowałeś nie logiczną i niejasną odpowiedź w wątku. Z Twoich zdań nie można w sposób jednoznaczny wywnioskować, czy pytałeś o błędy silnika, czy też o błędy ABS.
Proszę zatem, podszkol się w poprawnym języku polskim, a potem zarzucaj komuś "brak czytania ze zrozumieniem" - nie sposób zrozumieć kogoś, kto wypowiada się nielogicznie i niepoprawnie...
P.S. Jeśli dalej masz wątpliwości, kto wypowiada się logicznie, a kto nie - pokaż ten wątek nauczycielowi języka polskiego i niech on Ci to jeszcze raz wyjaśni.
Pozdrawiam