Witam wszystkich,
Potrzebuje porady w sprawie tapicerki i lakieru.Posiadam jaguara z 97 r .generalnie do wymiany mam skore na siedzeniu od strony kierowcy ktora nie nadaje sie do renowacji niestety.Co lepiej zrobic i czy znacie jakiegos magika tapicera z pomorskiego ktory dopasuje tak kolor skory zeby az tak nie roznil sie od reszty siedzen?Bylem u jednego tapicera to koles nie mial wogole takiego koloru skory nawet podobnego.Kolor skory to bezowy.A moze lepiej poszukac po prostu fotela np na allegro i go wyczyscic?jesli ta opcja bylaby lepsza to gdzie takich foteli szukac?na allegro sprawdzalem ale sa tam fotele od anglikow a nie wiem czy te fotele pasuja do Jaguara z kierownica po lewej stronie.Bardzxo was´prosze o porady i ewentualnie o namiar do jakiegos sprawdzonego tapicera.
2 sprawa:)
Lakiernik znacie jakiegos z pomorskiego?do pomalowania mam drzwi od kierowcy ale wydaje mi sie ze bedzie roznica w kolorze jesli pomaluje tylko jedne drzwi.tak wiec wydaje mi sie ze bede musial pomalowac mojego kota calego do okloa ( wszystkie boki a dach i maske pozostawie bez zmian)Czy macie kogos sprawdzonego z pomorskiego?
Z gory dzieki za pomoc