Kupić można nawet za 13 diesla 2004 rok z tego co ostatnio obserwuje, tylko pytanie czy auto za daną kwotę jak i tą, którą podałeś, spełni Twoje oczekiwania, z wieloletniej eksploatacji X'a z silnikiem benzynowym (salon Polska), stwierdzam, że auto jest bezawaryjne, żadnych poważnych rzeczy przy nim nie robiłem, nawet z tego co się orientuje to łożyska mam od nowości dopiero teraz zaczęło się odzywać jedno, ale w tygodniu wymienię dwa żeby mieć spokój na przyszłość, jedynie co to sprawy eksploatacyjne, typu olej, klocki, filtry i świece niedawno, opony, sprawdzić auto można samemu na stacji diagnostycznej, każda część jest datowana np. klapa bagażnika itd itd, na temat gazu się nie wypowiem, bo go nie mam i nie będę miał, szkoda mi po prostu samochodu, co do automatu to albo trafisz na zadbany w co wątpię w dobie tego złomu co jest na allegro, każdy piszę igła, powołuje się na portale typu autocentrum, jakie opinie ma jego auto i cuda wianki, w auta typu "pilne bo wyjeżdżam za granice bym się nie pchał, zazwyczaj poniżej widnieje napis zamienię się", takie auta to dobrej przyszłości nie wróżą. W każdym bądź razie powodzenia