Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Kot nie pali :(

<< < (3/4) > >>

natan:
 :-za

Jedzie nowa ....

Dzieki

Artur G.:

--- Cytat: Skiciu w Październik 30, 2012, 08:21:35 am ---daj spokój nie baw się w jakieś odsiarczanie...Jeździsz Jaguarem- kup nową baterie (nie są jakieś bardzo drogie) i będziesz miał spokój na jakiś czas  :)

--- Koniec cytatu ---

Od tego trzeba  było zacząć,  szkoda  nerwów  i czasu na  pierdzielenie sie z  kablami i szukanie drugiego samochodu. Co jak co  ale  aku musi być sprawny aby  nie  marznąć zimą  przy kablach rozruchowych. Poza  tym obciach  trochę Jaguara  na  kable  odpalać ...  :-bry

jazabek wac³aw:

--- Cytat: natan w Październik 30, 2012, 12:23:13 pm --- :-za

Jedzie nowa ....

Dzieki

--- Koniec cytatu ---

Jakiej firmy akumulator do Ciebie jedzie, bo też mnie czeka wymiana

natan:
Sie ma
No i jest bateria, tyle ze cos mi mowi xe chyba mam jakies przepiecie na jakims kablu moze jakas wilgoc , bo od czasu gdy odpalil smiga jak nowka na starym aku. Chyba jeszcze podjade na jakis tescik elektryki zeby nowego czasem nie spaprac. A tak na wszelki wypadek to chyba nowa bedzie z tylu :)
A beteryjka
http://www.ebay.co.uk/itm/280906411015?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Nie mialem zbyt duzo czasu raczej wybralem z parametrami mojego starego ,
jednak moze macie jakies opinie na jej temat :) zawsze moge zwrocic jak do bani....

Pozdro

suchorz:
Bosch S4 to stary model, kilka dni temu zmieniałem klientowi taki, bo padł po 2 latach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej