Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
Zlot Ogólnopolski JaguarClubPoland 2012 Izbicko/Opole
Sarin:
--- Cytat: Jag Daniels w Sierpień 26, 2012, 20:29:13 pm ---Jak dla mnie to kolega aru sugerował iż ten zlot to świetny pomysł na biznes.
--- Koniec cytatu ---
Nie widziałem wcześniejszego ( usuniętego ) postu kolegi aru - wiec już się nie wypowiadam.
Nie mam pojęcia czy ktoś zarabia czy nie - i jak większości mi to lotto.
Ktoś ustalił pewne zasady - akceptujemy albo nie.
Mi tu jedynie tylko brakuje odpowiedzi dot. mojego wcześniejszego postu ;)
Tak czy siak zalecam spokój... I konwersacje ;)
jagdds:
... bo łączy nas pasja.
aru:
Kategorycznie podkreślam: niczego nie sugerowalem i nie sugeruję. O poście nie ma co dyskutować bo został usunięty. Poza tym robienie biznesu nie jest niczym złym.
Zlotowi i uczestnikom życzę dobrze i mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić. Od czasu gdy zrezygnowałem z udziału nie zabieralem głosu na temat zlotu żeby nie zostać ponownie posądzonym o "sianie zamętu" tym bardziej, że nie rozumiem kryteriów jakimi się ów zamęt określa. Jednak skoro nie ja zacząłem dyskusję o powodach frekwencji niższej od oczekiwanej pozwoliłem sobie znowu napisać. Jeżeli łamię jakieś zasady lub regulamin forum proszę o jasne określenie jakie i którą wypowiedzią i na pewno się dostosuję.
zgadzam się z Sarin, co zresztą napisałem tez w poprzednim poście, ktoś ustalił zasady i uczestnicy zlotu albo je akceptują albo nie biorą udziału. Ja nie biorę udziału, ale nikogo nie namawiam do tego samego.
Ale może gdyby zasady były inne frekwencja byłaby wyższa.
Choina:
Ja również poproszę o odpowiedź na zadane pytanie czy jest możliwość przyjazdu na zlot i ewentualnie uczestnictwo na bankiecie i ognisku. Proszę również o podanie kosztów. Dziwię się, że ta opcja nie została uwzględniona.
slavek:
koszty może i nie są niskie, ale trzeba wziąć pod uwagę co dostajemy w zamian...
Jednak w mocnym szoku jestem z ilości osób, które się zdecydowały na uczestnictwo....
W Tarnowskich Górach nas tylu było, a to była tylko sekcja Śląska :-gwizd
Co do kasy to chyba nie jest wytłumaczenie, że urlopy i wyprawki... czas... no tak pracujemy, ale przecież nie od dziś wiadomo że to właśnie przełom sierpnia i września jest zarezerwowany na zlot i to nie byle jaki bo ogólnopolski.... Szkoda że tak wyszło i szkoda że realny jest czarny scenariusz o odwołaniu imprezy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej