Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
Zlot Ogólnopolski JaguarClubPoland 2012 Izbicko/Opole
M-GASIOR1:
Witam serdecznie.
Również wyrażam chęć uczestnictwa w zlocie , ale mogę być tylko w sobotę.
Dlatego jestem zdziwiony , że organizatorzy nie wzięli tego pod uwagę.
Poza tym ktoś kto ma na zlot tak jak ja 50km nie bedzie brał noclegu za 860zł.
Z postów wynika ,że jest wielu zainteresowanych . Zobaczcie na samą ilość ,,wejść,, na
wątek. Możecie się ze mną nie zgodzić , ale myślę , że coś tu jest nie TAK.
Sarin:
--- Cytat: M-GASIOR1 w Sierpień 26, 2012, 12:03:12 pm ---Witam serdecznie.
Również wyrażam chęć uczestnictwa w zlocie , ale mogę być tylko w sobotę.
Dlatego jestem zdziwiony , że organizatorzy nie wzięli tego pod uwagę.
Poza tym ktoś kto ma na zlot tak jak ja 50km nie bedzie brał noclegu za 860zł.
Z postów wynika ,że jest wielu zainteresowanych . Zobaczcie na samą ilość ,,wejść,, na
wątek. Możecie się ze mną nie zgodzić , ale myślę , że coś tu jest nie TAK.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego też zadałem pytanie - również mam na miejsce ( Izbicko ) ok 100 km i 70 do Opola.
Wiadomo, że nikt nie zabroni nam przyjechać do Opola bo to wolny kraj co nie zmienia faktu, że nie ma potrzeby wprowadzać niezręcznej atmosfery ( wizytą w Izbicku ).
jagdds:
Witam ponownie. Ja jestem wdzięczny, że ktoś chce się zająć organizacją zlotu. Wymaga to na pewno dużo czasu i poświęcenia. Nie jestem zdania, że ktoś na tym chce zarobić. Pokój jednoosobowy, impreza wieczorna i zestaw gadżetów za 310 zł jak dla mnie to nie jest wygórowana cena. Za to spotkanie z tak zacnym gronem bezcenne. Zgadzam się że osoby mające blisko i które nie chcą nocować powinny mieć możliwość tylko uczestnictwa w spotkaniu wieczornym przy kolacji i zestaw zlotowy w cenie bez noclegu. Myślę że jest to do domówienia z organizatorami. Przeczytałem wiele postów obrażonych forumowiczów, ja proszę jednak o wyrozumiałość dla organizatorów, gdyż właśnie to Oni zaangażowali swój czas i pewnie zainwestowali w to już jakieś swoje pieniądze. My natomiast jesteśmy tylko konsumentami imprezy. Szacunek dla organizatorów. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i proszę nie dzielić, a łączyć nas wszystkich. jagdds. :-thank
Sarin:
--- Cytat: jagdds w Sierpień 26, 2012, 18:04:13 pm ---Witam ponownie. Ja jestem wdzięczny, że ktoś chce się zająć organizacją zlotu. Wymaga to na pewno dużo czasu i poświęcenia. Nie jestem zdania, że ktoś na tym chce zarobić. Pokój jednoosobowy, impreza wieczorna i zestaw gadżetów za 310 zł jak dla mnie to nie jest wygórowana cena. Za to spotkanie z tak zacnym gronem bezcenne. Zgadzam się że osoby mające blisko i które nie chcą nocować powinny mieć możliwość tylko uczestnictwa w spotkaniu wieczornym przy kolacji i zestaw zlotowy w cenie bez noclegu. Myślę że jest to do domówienia z organizatorami. Przeczytałem wiele postów obrażonych forumowiczów, ja proszę jednak o wyrozumiałość dla organizatorów, gdyż właśnie to Oni zaangażowali swój czas i pewnie zainwestowali w to już jakieś swoje pieniądze. My natomiast jesteśmy tylko konsumentami imprezy. Szacunek dla organizatorów. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i proszę nie dzielić, a łączyć nas wszystkich. jagdds. :-thank
--- Koniec cytatu ---
Nie wpadajmy w taką retorykę bo zaraz się ktoś obruszy. Nie widziałem na forum żeby ktoś tak twierdził ( mam na myśli zarobek ).
Zloty są atrakcyjne ale jednocześnie kłopotliwe ( szczególnie dla organizatorów ). Wiec co mówię - to nie pierwsze grono do którego mam przyjemność należeć ( wcześniej klub Audi , VW - obecnie Lancia i Jaguar ).
Wszędzie zawsze jest podobnie w kwestiach zlotów. Zawsze jest dużo pytań i wątpliwości, czasem trafi się ktoś niezadowolony ale jedno jest pewne trzeba ze sobą rozmawiać. Bez tego nie będzie dobrej atmosfery i wspomnień ze spotkania.
Jednych strać innych nie, jeszcze inni nie mogą z innych względów - takie życie.... Uszanujmy wszystkich ale jednocześnie nie olewajmy ludzi którzy zadają pytania.
Jag Daniels:
Jak dla mnie to kolega aru sugerował iż ten zlot to świetny pomysł na biznes.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej