Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
Zlot Ogólnopolski JaguarClubPoland 2012 Izbicko/Opole
Skiciu:
do 31-go trzeba zapłacić za pobyt w hotelu ale wcześniej miał dojść mail z numerem konta ale nic nie dostałem... wiec nie wiem co robić ??????
Sarin:
--- Cytat: slavek w Sierpień 27, 2012, 09:50:19 am ---koszty może i nie są niskie, ale trzeba wziąć pod uwagę co dostajemy w zamian...
Jednak w mocnym szoku jestem z ilości osób, które się zdecydowały na uczestnictwo....
W Tarnowskich Górach nas tylu było, a to była tylko sekcja Śląska :-gwizd
Co do kasy to chyba nie jest wytłumaczenie, że urlopy i wyprawki... czas... no tak pracujemy, ale przecież nie od dziś wiadomo że to właśnie przełom sierpnia i września jest zarezerwowany na zlot i to nie byle jaki bo ogólnopolski.... Szkoda że tak wyszło i szkoda że realny jest czarny scenariusz o odwołaniu imprezy.
--- Koniec cytatu ---
Może i był czas może i nie... Życie różne scenariusze pisze ... Dla wszystkich którym się wydaje, że dzieje się coś dziwnego, podejrzanego, że można zaplanować i przygotować się napiszę tylko jedno - zapraszam na inne fora klubowe. Zobaczycie co tam się dzieje. Właściwie niczym się to nie różni jak tutaj. Tyle problemów i wniosków ilu ludzi.
Obecnie dla przykładu organizowane jest spotkanie Lanci ogólnopolskie ( raz w roku ) na którym skład deklarowany ( zakwaterowany w hotelu na 2 noclegi) wynosi ok 30 załóg. Nadmienię że rok temu było podobnie.
Zlot 3 dniowy - i tu ciekawostka ..... W 2011 przyjechało w sobotę ( w czasie trwania zlotu) kolejne 70 samochodów !!!!
Jak widać największą ilość stanowili ludzi "jednodniowi".
Tu powinno być podobnie. Raczej nie widzę potrzeby odwoływania zlotu czy wpadania w panikę. Przyda się drobna modyfikacja i może nas być naprawdę duuużo ;)))
slavek:
Mój wyjazd też do końca był pod dużym znakiem zapytania bo się troszkę chaosu wdarło w życie. Mam nadzieję że faktycznie chociaż na 1 dzień zawita sporo koleżanek i kolegów. Cały czas czekam na wypowiedź organizatorów co i jak ??
BlackV6:
Witam Panowie i Panie
Niestety mam tą nie przyjemność powiadomić wszystkich o odwołaniu imprezy z powodu zbyt małego zainteresowania,naprawdę szkoda bo myślałem że się pobawię w towarzystwie miłośników marki Jaguar .Aby taki zlot się udał i aby nie pakować organizatorów w niepotrzebne koszta min. musiałoby być 40 ekip a nie było nawet 20 .Pałac w którym miało to być zorganizowane ma napięte terminy i każde odwołanie imprezy w późniejszych terminach wiążę się z kosztami które organizator musi ponieść , decyzja ciężka do podjęcia ale moim zdaniem jak najbardziej słuszna .
slavek:
No to się wyjaśniło... a mamy jakąś alternatywę?? może Ci którzy jednak się zdecydowali są chętni na spotkanie?? na szybko znajdziemy hotel i szafa gra... zrobimy grilla przylansujemy się jakąś kolumną?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej