Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

JAGCAR w Warszawie

<< < (6/7) > >>

Jagix:
Witam

Miałem już więcej nie pisać w tym wątku, ale chciałbym zapytać Pana Filipa (użytkownik Filo) czy na prawdę odniósł aż tak złe wrażenie z kontaktu z naszym serwisem.
Wydaje mi się że wszystkie nasze 3 spotkania przebiegały raczej bezproblemowo i wszystko wskazywało na to że był Pan zadowolony z poziomu naszych usług. A tak na prawdę przecież głównie o to w tym wszystkim chodzi.
Ze swojego postępku  :-[ tłumaczyłem się już powyżej , nie po to aby zbierać brawa czy pochwały.

pozdrawiamy serdecznie Jagcar

Filo:
Ależ wręcz przeciwnie dlatego zdziwił mnie fakt Pańskiego , tak wielce nieprzemyślanego zaistnienia na tym forum. Zamiast podjąć profesjonalną polemikę z niezadowolonym klientem, albo nie reagować w ogóle (i ta możliwość, w mojej ocenie byłaby najrozsądniejsza bo jak wszyscy wiemy zawsze znajdzie się ktoś kto krytykuje wszystko z założenia - i to nie jest ocena postu Necronometr bo nie znam sprawy) to Pan pod wplywem wzburzenia robi rzeczy nieprzemyślane. Wzwiązku z tym pozostaje obawa jak często bywa Pan wzburzony w codziennej działalności w warsztacie.
Od serwisu, którego jestem klientem (nota bene wydawaje mi się że nieco więcej razy niż 3 razy - być może z kimś mnie Pan pomylił) , którego ceny są niewiele niższe od cen w serwisach autoryzowanych wymaga się profesjonalizmu zarówno pod względem technicznym jak i obsługi klienta. I do tego w moim przypadku nigdy nie miałem zastrzeżeń a więc odpowiadając na Pańskie pytanie nie odniosłem złego wrażenia z dotychczasowych kontaktów z JAGCAR. Dlatego zastanawiam się po co serwisowi, który ma być alternatywa dla ASO taki marketing i temu właśnie dałem wyraz w poście powyżej.
I pewnie pozostanę Waszym klientem dalej kontynuując ten jak Pan to określił "romans":) ale już z pewną nutką podejżliwości.

Pozdrawiam
Póki co zadowolony klient. ;)

Jaguar Wroc³aw:
Szkoda że kolega z warsztatu tak głupio się wychylił i nie docenił naszych forumowiczów no i tym samym został "złapany" To dowodzi o profesjonalizmie tego forum i czujności użytkowników - chwała im za to, tym się wyróżnia to forum na tle innych wg. mnie. Natomiast wątek na pewno nie umrze i co raz będa jechać po nim lub bronic faceta - fakt że nie łatwo się przyznać a on to zrobił, no ale tez nie miał wyjścia... co by było gdyby się nie wydało ??? Może żeby wyjść z twarzą niech udzieli jakiegoś super turbo rabatu dla użytkowników forum i tym samym naprawi opinię. Nie mówię tu o 5-10 czy 15 %....taki grzech musi byc odpokutowany !!!!

Jagix:
Co do rabatu dla klubowiczów JCP -
Kilka dni temu wysłałem do Administratora naszą propozycję rabatów: na pracę -20% i na zakup części nowych -5%
Niestety nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi , pewnie Administrator nie gada z "grzesznikami"  :)

pozdrawiam
Jagcar

Choina:
Ja uważam temat za wyczerpany. Non stop ktoś będzie odgrzewał kotleta i pisał za lub przeciw.
Na chwile obecną temat zamykam.
Przyjedzie Admin z wakacji to dopisze coś od siebie w sprawie rabatów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej