Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
JAGCAR w Warszawie
sebol1975:
To i ja dorzucam swoje. Oddałem tam kota na serwis. Było ok, bez szału. Wymiana oleju, sprawdzenie. Tanio
nie było, nie miałem uwag. Ale jak widzę ze szef serwisu ma skłonności do kombinowania, to serdecznie
dziękuje. Ja tam nie wrócę.
Tom:
Kolega ghrhstraszne bzdury wypisuje i tym samym szkodzi JagCarowi. Jaki przegląd?, podstawowy okresowy przegląd to wymiana oleju, płynów i filtrów i to kosztuje 300 zł? Jak dokładniej robią ten przegląd więcej oleju naleją, mocniej filtr przykręcą ?
Co to za naprawa i co to za serwis, skoro trzeba jeździć niemal co miesiąc? Z tym naciąganiem też mocno naciągane za takie duperele ASO też nie kasuje, tylko na miejscu pomaga.
Może ghrh nie ma nic wspólnego a może to nowy nick, ale wpis mocno naciągany i w zaden sposób nikomu niepomocny!!!
ghrh:
No więc kolego Tom kulturalnie odpowiem:
- przegląd przed zakupem samochodu
- mój kotek w chwili zakupu wymagał sporej ilości interwencji i sukcesywnie doprowadzam go do stanu idealnego
- jeżeli Twoim zdaniem pozytywna wypowiedź szkodzi to negatywna pomaga?
- koledzy z sekcji śląskiej już mnie poznali w Tarnowskich górach, zapraszam do konsultacji z nimi przed dalszymi zarzutami
Jaguar Wroc³aw:
No i sami zobaczcie jakby się przydał dział wspomniany w tym wątku : http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,19463.0.html
Filo:
SZACUN?????
Panowie a za co ten szacun???
Za to ze wlasciciel serwisu podszywa sie pod swojego klienta i opisuje jak to go swietnie jego warsztat obsluzyl?
I tylko dla tego ze zostal nakryty na oszustwie sie przyznal.
To jakas kpina i dyskwalifikacja.
A serwisowalem tam samochody... :-thumpdown
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej