Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Shell FuelSave

<< < (3/4) > >>

XKR-Lover:
Wiecie co że ja z Ameryki przywiozłem taką fajną lampę, którą powiedziano mi, jak się potrze trochę z boku to mogę sobie życzyć co chce i od razu sprawa załatwiona..... ale tylko raz działa tak że nie używałem jeszcze.... :-super

Nie mogłem ją sprzedać w Ameryce bo wszyscy :-hehe, ale może tutaj, gdzie ludzie nie tacy jeszcze rozumiejący marketingu... co myślicie, próbować na Allegorączka  :-clap czy lepiej na Epay....???

Chyba że ktoś z was chce kupić, to specjalna cena dla forumowiczów, ale bez zwrotów.... >:D

Co mnie dziwi jest że dalej ktoś ma nadzieje że coś zdobędzie za nic.... :-K

NOTHING IS FREE - BECAUSE NOTHING  IS WORTH NOTHING :-V

BlackV6:
Cenę poproszę za lampę jaki rabat przysługuje , ;D ;D :-clap :-clap

XKR-Lover:

--- Cytat: BlackV6 w Czerwiec 24, 2012, 22:39:16 pm ---Cenę poproszę za lampę jaki rabat przysługuje , ;D ;D :-clap :-clap

--- Koniec cytatu ---
ummm, to zależy, czy chcesz hurtowo czy pojedyńczą?  :-yipee

Tom:
A teraz poważnie, oczywiście jeżeli kogokolwiek to interesuje, wiem, ze każdy jest specjalistą w każdej dziedzinie,  że wszyscy oszukują, ze wszystkie idą od jednego dostawcy z jednej beki itd..
Zasada jest prosta jeżeli ogromna światowa korporacja użyła takiego claim'u - to żeby skały srały musi on być prawdziwy, nawet gdyby to była niewielka oszczędność, to musi być potwierdzona i udokumentowana, bo:
1. konkurencja pierwsza to sprawdza i robi larum
2. odszkodowania
3. dziki zachód to stacja "pana zenka bembenka" który dolewa "siuwaksu" do zbiornika
4. dziś stacje niewiele zarabiają na sprzedaży paliw

a wiem co mówię, bo robię w tym od lat :)

Panowie jeździmy starymi "ramolami :)", gdzie dzisiejsze paliwa są dużo czystsze i zdrowsze niż te sprzed 15 lat, wiec czymkolwiek zatankujemy, to jak witaminki dla silnika :) ( i takie paliwa ze stacji przy hipermarketach są jednymi z lepszych, bo sieci nie mogą sobie pozwolić na złą opinie i utratę klientów)
Dodatkowo dodam, ze żaden laik nie pozna różnicy pomiędzy 95 a 98 czy 98 a 100

lysyyy:
A do tego, większość myśli, że 98 to więcej mocy...  :-gwizd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej