Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Shell FuelSave

(1/4) > >>

Griszaa:
Shell deklaruje, że "unikalna formuła nowych paliw przyczyni się do ograniczenia spalania". Czy ktoś korzystał? Jakieś wrażenia? Jak cena?

owczar:
Dobry chwyt marketingowy, EuroSuper brzmi nijak - a FUELSAVE, EKO MEGA TURBO SAVER LUKS to już coś zupełnie innego  :-hehe
Widać że Shell czuje trend wszelakiego typu generatorków HHO, magnetyzerów, ceramizerów itp.

elton:
Tytuł "Ściemniacza Roku" dla Shella ;D do bazy paliwowej w Nowej Wsi przyjezdzają cysterny z Orlenu BP Shella i Bóg wie czego jeszcze i leją wszystkim po równo to samo paliwo z tego samego zbiornika ;D

Michal_C:
Ja ostatnio dwa razy zalalem do pelna tego paliwa, i niby na calym baku mam 10-20km wiecej. A jezdze tak samo. Zle nie jest, a cena ta sama co na innych stacjach :-V

lysyyy:
A ja rozmawiałem z kolegą, który pracuje na Shellu... Jak mu powiedziałem, że moim zdaniem to ściema, to się tylko uśmiechnął i przytaknął... "Oszczędzasz do jednego litra na baku"... Umówmy się, że taka ilość DO jednego litra to jest nic, kilka litrów zaoszczędzisz jak będziesz delikatniej trochę jeździł, czy więcej hamował silnikiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej