Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Rozważania nad kupnem Jaguara X-type

<< < (3/7) > >>

jaguarek:

--- Cytat: Jaguar Parts w Maj 29, 2012, 22:37:03 pm --- Dziś jechałem nad jeziorko pstryknąć ładne fotki na allegro to w tą i z powrotem (równe 35km) spalanie wyszło 7.4!!!!!!!!!!!! Nawet zdjęcie licznika zrobiłem ;D

--- Koniec cytatu ---
W xj na zapalonym silniku bez jazdy wychodzi mi 5.5,to teraz bede pamietał o zdjęciu gdybym wystawiał na allegro. :D A iksa gdybyś chciał to mam ale niestety 3.0 poobdzierany trochę zderzak ale zato dobra cena.

gural8813:
hmm... a co myslicie o zagazowaniu 2.1 v6? (wiem ze gaz to do kuchni):) Nie widze jeszcze S-a na allegro:)

BlackV6:
Szczerze to jak już chcesz gazować to 2,5  ten silnik jest największą pomyłką z jednostek benzynowych montowanych w tym samochodzie :) spalanie takie same ma jak w 2,5 :), brak odpowiedniej mocy no i brak napędu  :)

gural8813:
A jak wogole te silniki znosza LPG?  a powiedz mi czy te napedy 4x4 sa awaryjne? w Sumie to chciałbym miec 3.0 4x4 z Gazem. Obecnie jezdze frontera 3.2 z gazem i nic szczególnego przez 5 lat sie nie działo:)

BlackV6:
Jeśli gazujesz Europejską wersje to problemów na ogół poważnych nie mają ,poszukaj w dziale X-type wątków mnóstwo , napęd ma jeden słaby punkt jest nim reduktor przedni , i jest dość głośny ,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej