Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Rozważania nad kupnem Jaguara X-type

(1/7) > >>

gural8813:
Witajcie. Poszukuje kotka iksa:)  na allegro znalazłem takiego 

Panowie moze któryś z Was ma jakis dobry egzemplarz na sprzedaż. Wczoraj rozmawiałem z użytkownikiem iksa 2.0D. Powiedział ze zadnych wtrysków i pompy nie regenerował. Jeździ nim, ponad dwa lata. Także czekam na propozycje. Chciałbym się zmiescic w kwocie do 27k. razem z ewentualna regeneracja:)

gural8813:
Panowie moze któryś z Was ma jakis dobry egzemplarz na sprzedaż. Wczoraj rozmawiałem z użytkownikiem iksa 2.0D. Powiedział ze zadnych wtrysków i pompy nie regenerował. Jeździ nim, ponad dwa lata. Także czekam na propozycje. Chciałbym się zmiescic w kwocie do 27k. razem z ewentualna regeneracja:)

Choina:
Miałem okazję przejechać się iksem 2.0 TDCi i porażka straszna. Jak Jaguar pozwolił Fordowi takie gówno pod maskę. Kultury to to nie ma, głośne i w na dodatek wiecznie coś z tym autem się dzieje. Ostatnio najwięcej tematów dotyczy 2.0D. 1.9CDTi w Vectrze C ciszej chodzi. Benzynka za to chodzi jak marzenie. Cichutko, równiutko i w dodatku 4WD.

gural8813:
Moze i masz racje, ale nie stac mnie na benzyne chyba ze z gazem:)

BlackV6:
koszta serwisowania X-type są wysokie niestety więc może zastanów się raz jeszcze nad tym modelem ,ten samochód nie lubi oszczędności ,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej