Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

Gorączka Srebrnego Jaguara - Tarnowskie Góry 17.06.2012

<< < (7/29) > >>

Jestemoryginalna:
Jakby to ode mnie zależało, to zaprosiłabym was do mnie na kiełbaski z ogniska tudzież inny karczek z grilla... Ale obawiam się, że moi rodzice by tego nie wytrzymali :D

XKR-Lover:

--- Cytat: Jestemoryginalna w Czerwiec 11, 2012, 21:44:07 pm ---Jakby to ode mnie zależało, to zaprosiłabym was do mnie na kiełbaski z ogniska tudzież inny karczek z grilla... Ale obawiam się, że moi rodzice by tego nie wytrzymali :D

--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się, więcej jak pewne by ich wykończyło, bo Jaguary to takie spokojne kotki  :-wings wprawdzie gdyby można ich było dobrze napoić ok. 40% przed czasem, to może by przespali  :-hehe

slavek:
hmm grill byłby fajny :) ale myślę że opcja rosołu też jest nie najgorsza, w końcu jak by nie było rodzinny niedzielny obiad :D

Alex666:

--- Cytat: slavek w Czerwiec 12, 2012, 16:18:26 pm ---hmm grill byłby fajny :) ale myślę że opcja rosołu też jest nie najgorsza, w końcu jak by nie było rodzinny niedzielny obiad :D

--- Koniec cytatu ---
potrawke z grilla bedzie mozna i tak zamowic na drugie. chodzi o to, ze wybor zupy duzo przyspieszy obiad. wchodzimy - dostajemy menu i zamawiamy drugie danie, po czym dostajemy uprzednio przygotowana zupe i jemy w czasie oczekiwania na drugie danie.

wazna sprawa czy ktos nie dostal ode mnie maila zwrotnego, potwierdzajacego uczestnictwo? jesli ktos nie dostal, to prosze o kontakt. kanal dowolny.

stan na chwile obecna: 25 osob w tym 3 dzieci; 10 jaguarow.

BlackV6 -> z miejsca 2 (B) na razie jestes jedyny. co z Wami Koledzy?

slavek:
Alex666 ujawnij listę... może jak ktoś zobaczy że go nie ma to się jednak zdecyduje :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej