Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
Gorączka Srebrnego Jaguara - Tarnowskie Góry 17.06.2012
BlackV6:
jak zawsze jestem rodzynkiem :) ale może szpulek da rade ;D ... jeśli chodzi o mnie jestem wszystko żerny ;D
monty:
Do tej pory nie dostałem potwierdzenia (Daimler XJ40 + 2 osoby z miejsca nr 1)
Jestemoryginalna:
To ja jeszcze mam pytanie, czy wszyscy Panowie i wszystkie Panie i wszystkie dzieci zgadzają się na zrobienie paru pamiątkowych fotek ze spotkania i na napisanie paru słów o spotkaniu na moim blogu? Łącznie z wrzuceniem fotek... oczywiście numery rejestracyjne kociaków zamażę ;)
Alex666:
Załączam prowizoryczną mapkę pokazującą, jak wjechać na stację paliw Luk Oil - Miejsce spotkania w Katowicach.
Dla kolegów jadących autostradą A4 od strony Wrocławia - należy zjechać na ulicę Bocheńskiego, ale aby się na nią dostać, należy zjechać już zjazdem na Rudę Śląską -Kochłowice / Chorzów. Jest to następny zjazd po węźle z drogą wojewódzką 925. Po przejechaniu tego węzła będą po obu stronach stacje Shella, następnie jest już zjazd. Tamtędy należy jechać ok 3km prosto drogą wzdłuż A4, mijając zjazdy na Kochłowice oraz osiedle Witosa. Po przejechaniu pod czerwonym wiaduktem (ul. Bocheńskiego) należy zjechać ślimakiem w prawo i następnie w prawo na światłach. Na końcu tej drogi znajduje się Miejsce spotkania 1.
Jeśli są jakieś niejasności lub pytania, chętnie służę pomocą.
Sarin:
heh a co z miejscem nr 2.
Zdecydowanie wydaje się bliżej niż do Katowic. I właśnie tam planowałem podjechać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej