Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

Gorączka Srebrnego Jaguara - Tarnowskie Góry 17.06.2012

<< < (6/29) > >>

XKR-Lover:
ojej!!!! tylko 8 samochodów  :-nie? mam nadzieje że tylko Jaguary liczysz bo inaczej będzie  :-K kiepsko !!!!

Trzeba ogłosić na Facebooku też.... i wszędzie  :-W gdzie się da....

Poznacie mnie bo będe w czapce zielonej z Jaguar Racing... :-yipee do widzenia  :-A

Alex666:
Cześć.
Rezerwację mamy w Restauracji u Wrochema.
W rozmowie telefonicznej zostałem poinformowany, że o takiej porze jak niedziela pora obiadowa jest dość długi czas oczekiwania na zamówienia (minimum 1 godzina, a przy bardziej wyrafinowanych daniach- dłużej). W związku z tym, że będziemy tam ok 13.30 a o 16.00 jest zaplanowana wizyta w Sztolni, będziemy mieć ok 2 godziny żeby spokojnie (lub nie spokojnie) zjeść. Aby zjeść jednak spokojnie i przyspieszyć nieco podawanie dań, lepiej będzie, jeśli zdecydujemy się na przynajmniej częściowe Menu przed przybyciem, a zostanie ono przygotowane wcześniej.
Może to być np. sama zupa, co już nieco przyspieszy obiad. Myślę, że wybór zupy nie będzie trudny, ponieważ są do wyboru jedynie 4 (http://www.gospodauwrochema.pl/web/index.php/nasze-menu/ - zdjęcie drugi rząd, czwarta kolumna)

Rosół z makaronem - 8zł
Żurek śląski - 8zł
Barszcz z Wrochemskim Pasztetem - 12zł
Zupa grzybowa z łazankami - 16zł

Osobiście uważam, że najbardziej neutralny jest Rosół i chyba każdy go zje (w końcu to niedziela :)).
Jeśli macie ochotę na coś innego, to proszę o głosy. Byłaby to zupa taka sama dla wszystkich, natomiast drugie danie będzie już indywidualnie wybierane na miejscu przez każdego.

Proszę o głosy. Jeśli nie będzie odzewu, uznam to za konsensus i weźmiemy Rosół dla wszystkich na 1 danie.

Alex666:

--- Cytat: XKR-Lover w Czerwiec 11, 2012, 13:37:18 pm ---ojej!!!! tylko 8 samochodów ? mam nadzieje że tylko Jaguary liczysz bo inaczej będzie kiepsko !!!!

--- Koniec cytatu ---
tak, tylko Jaguary.

--- Cytat: XKR-Lover w Czerwiec 11, 2012, 13:37:18 pm ---Trzeba ogłosić na Facebooku też.... i wszędzie gdzie się da....

--- Koniec cytatu ---
To już sprawa Adminów, ale z tego co wiem, to na FB miało się pojawić ogłoszenie

Przypominam jeszcze raz, że zgłoszenie mailowe jest konieczne, aby można było dokładnie określić ilość osób oraz zaplanować ten dzień. Proszę aby KAŻDY (nawet uczestnicy poprzedniego spotkania JCP) przesłał maila zgłoszeniowego na alex@jaguarclubpoland.net wg wytycznych z tego wątku.

micky:

--- Cytuj ---
--- Cytat: XKR-Lover w Czerwiec 11, 2012, 13:37:18 pm ---Trzeba ogłosić na Facebooku też.... i wszędzie gdzie się da....

--- Koniec cytatu ---
To już sprawa Adminów, ale z tego co wiem, to na FB miało się pojawić ogłoszenie

--- Koniec cytatu ---

https://www.facebook.com/pages/JaguarClubPoland/158044337572040

XKR-Lover:
Aha, znalazłem - jest ale się schowało bo już starsza wiadomość... między 27 a 13 Maja ale w takim rozwijającym się wątku na środku strony - "See more recent stories" i dopiero się widzi....

Czy można by było odświeżyć albo powtórzyć jakoś żeby na samej górze się pokazał?

Dziękuję ci na przód Alex !!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej