Kolego Cobi ogólnie to trochę się śmieję z tego.. szkoda nerwów na takie rzeczy i kombinowanie. Kiedyś jak się też interesowałem hidami to takie rzeczy czytałem, że gość się tak podstawiał. Delikatne puknięcie i niestety tego z hidami odholowywali, ale ile w tym kolorów a ile prawdy to nikt nie wie a z drugiej strony zależy na jakiego policjanta trafisz. Ale to takie też ostrzeżenie przed zakładaniem hidów.. stuknie Cię prawnik albo "władza" i mimo, że jego wina to on będzie wiedział jak twoje hidy wykorzystać przeciwko tobie. My nie USA ale tam udowodnili wymuszanie odszkodowania za wjechanie w tyłek.. okazało się, że koleś miał celowo wyłączone światła stopu i on był winny. Dlatego ja tam wolę być legalny
acz staruszka corsa w dieslu potrafi pojechać na wszystkim
niestety przy wczorajszych mrozach już umarła
ale kota też musiałem po tygodniowym postoju reanimować
.
Kolego Bullteriersfan hidy to chińczyki, nie będzie to dawało takiego światła jak oryginalny xenon. Jak miałem hida to widziałem mniej niż na zwykłych dobrych żarówkach. Cena.. jak już chcesz tego hida to przynajmniej przetwornice kup jakieś przyzwoite np. hella. Żarniki za 13 zł za sztukę... cena mówi sama za siebie.. to już lepiej kupić żarówki niebieskie z Tesco.. na jedno wyjdzie. Ojciec sobie takie d2s kupił i jak jeżdżę jego autem to muszę na długich bo nic nie widzę. Montaż jest banalny przy hidzie.. wyciągasz żarówkę h1 i zakładasz hid, podłączasz przetwornicę i już. Tylko bezpiecznik na mocniejszy musisz wymienić. A eksploatacja.. jak kupisz syf to po tygodniu Ci padną przetwornice lub żarniki dlatego lepiej zainwestować w oryginał, bo zaraz będziesz musiał wymieniać czyli koszt będzie taki jak oryginału. Polak jest zbyt biedny żeby kupować tanie rzeczy
Spryski najprościej płaskie z BMW, bo są ładne i nie rzucają się w oczy no i pompka z przewodami.