Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

X- type vs. XJ

<< < (5/7) > >>

cobi:
Powiem szczerze że poradziłem się kilku osób i będę się kierował raczej w stronę XJR.
Teraz pytanie R6 czy V8 bo troche się wystraszyłem tego dziwnego nikasilu w V8.
V8 się bardziej psują?

__ceva__:
Kurde, niedługo nikasilem będą straszyć niegrzeczne dzieci   :-nuts
Od jakiegoś czasu czytam forum (może niezbyt uważnie) ale nie spotkałem się żeby ktoś opisywał WŁASNE przygody z nikasilem. Zawsze ktoś coś słyszał, bo ktoś coś powiedział i tak tworzą się legendy.
Czarna wołga porywająca dzieci niedługo zostanie zastąpiona przez Jaguara z nikasilem.  :-gwizd :-hehe

pablo21:
"Czarna wołga porywająca dzieci niedługo zostanie zastąpiona przez Jaguara z nikasilem. "  :-10points :-10points
Proponuję poczytać wątki na temat nikasilu:
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,255.15.html
Pytałem paru osób zajmujących się Jagami, jak dotąd tylko Jerry-JAG powiedział, że miał jakieś z tym doświadczenie, przy przebiegu 180 tys. mil.. w samochodzie z USA, gdzie właśnie głównie tego rynku dotyczy problem z NIKASILEM.

Pieterek:
Ja mam full nikasil, prawie 200000 km przebiegu i nic się nie dzieje, chyba jest tak jak pisze ceva, wszyscy coś tam słyszeli, ale nikt nie wie nic na pewno. Chcesz mieć V8 to se kup V8, chcesz R6 to se kup R6, jednak moim jakże skromnym zdaniem V8 to V8, natomiast R6 brzmi jak odkurzacz.

kogutki:
Kolega Pieterek, zapraszam w kazdej chwili do posluchania mego odkurzacza XJR 1996. Niezbyt ladny ten tekst.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej