Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Problem z kotem

<< < (19/29) > >>

strawinski:
oj nie pamiętam dokładnie. przewód był między silnikiem a ścina grodziową. tyle.
x-type już nie mam także nie mogę sprawdzić.
co do "choinki" na desce to inna sprawa. coś innego ją powoduje. nie mam pomysłu.

miki151993:
Jeśliby ktoś wiedział gdzie dokładnie znajduje się ten kabel to prosiłbym o dokładną informacje z góry dzięki.

BlackV6:
może zróbcie fotke ?

ciamajda:
kolego może to coś Ci podpowie
dzisiaj zakończyłem naprawę autka- nie kota ale ...
Usterka-po nagrzaniu na postoju lub przejechaniu kilku kilometrów-auto traciło moc
samochód stał kilka miesięcy
po długich poszukiwaniach i sprawdzeniach wyszła usterka-zaśniedziałe przewody masowe przy silniku
wyczyszczone zostały wszystkie przewody i kostki-pomogło :)

miki151993:
Witam. Dzisiaj kupiłem preparat do złączek rozłączałem te co widziałem z góry silnika (więcej nie miałem czasu) jutro będę patrzył resztę sprawdziłem także bezpieczniki i wszystkie OK. Zanim zrobiłem mu dzisiejszy zabieg postanowiłem go przejechać jak odpaliłem na desce była choinka a kiedy wyjeżdżałem z garażu znikła i wszystko zaczęło działać.
Jak zrobiłem jazdę próbną po zabiegu to choinki nie było i nie zrobiła się do końca. Parę kółek po podwórku i znowu utrata mocy. W czasie jazdy zerwałem parę razy a kontrolka od kontroli trakcji nawet nie zamrugała. jadąc z 12km/h wcisnąłem hantel do końca (na zamrożonym śniegu z wodą(ślisko)) a ABS nie przepuścił mi kuł i tak z 3 razy. Dodam jeszcze że z 7 dni temu próbowałem załączyć tempomat i mi się nie udało (nie umiem albo nie działa). Co to może być? Ma ktoś jakieś pomysły?  :-help :-help :-help :-help :-help
P.S
Przed zabiegiem odczytałem błędy i wyskoczyło
P0174
P1637

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej