Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
swiatla dzienne w x-type
Adamski35a:
tez super tylko ze ja halogeny mam i tak myslalem zamontowac tego typu daylight obok ...
tomus5876:
a ja mam takie pytanie kupilem te halogeny jak z obrazka powyzej mocowanie ford/jaguar ale jak przywszlo co do czego to nie posowaly, wkoncu przerobilem mocowania ale odstaja o ok 5mm od zderzaka... czy ma ktos zdjecie lub montowal te lampki z takimi mocowaniami? byl bym wdzieczny
mateusz1807:
Odkopuje temat.
Jaki rozmiar świateł pasuje w miejsce halogenów? 7 czy 9 cm? Ostatnio przy światłach o średnicy 9 cm xtype był wpisany jako kompatybilny, a jak mierzyłem u siebie tak od zewnątrz to wyszło bliżej 7
luko_j:
80mm😁 ja mam te założone HM4.23804 z wesema. Nie wygląda jak badziewny led, świeci na normalnej żarówce 21W. Wygląda jak oryginał. Założyłem z 7 czy 8 lat temu i jeszcze żarówki nie zmieniałem a używam na co dzień dzienne.
mateusz1807:
Nie pomogłeś :D myślałem że będą to 70 bo takie wcześniej były podawane (NSSC HP510) i w tym rozmiarze jest kilka do wyboru - NSSC, EinParts, M-Tech. Ewentualnie zastanawiałem się nad magneti marelli, ale one są tylko 90mm i obawiam się że nie wejdą. Zmierzyłem halogen z zewnątrz i wyszło mi około 65mm, więc zakładam że oryginalna lampa ma 70
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej