Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Gdzie serwisować Kota w Łodzi
Kamil.M6:
Witam, niedawno kupiłem swojego pierwszego jaguara model x-type i chciałbym się zapytać gdzie jest jakiś dobry mechanik który się naprawde zna na jaguarach żebym w razie jakiejś usterki wiedział gdzie się zgłosić. Jestem z Łodzi i w tych okolicach poszukuje dobrego mechanika
Kamil.M6:
Witam wszystkich klubowiczów
Kupiłem nie dawno Jaguara x-type 3.0 benzyna i chciał bym się dowiedzieć gdzie w Łodzi i jego okolicach mógł bym go naprawić w razie jakiejś usterki
Killer_su:
Jag serwisowany w JLR bo na gwarancji, ale że to praktycznie ta sama mechanika co Mondeo, to znam warsztat sprawdzony w Łodzi, gdzie robię właśnie Mondeo i jestem bardzo zadowolony z cen i jakości.
Krokusowa 66
Ale człowiek jest dostępny przeważnie po południu, a warsztat nie robi imponującego wrażenia... :-)
Nie mniej, na pewno do nich przeniosę Jaga po gwarancji.
Jest jeszcze jeden warsztat polecany przez FordClubPolska, ale u nich nie robiłem. Dowborczyków/Tuwima. Południowo-zachodnia część skrzyżowania, obok stacji karetek.
xkr98cab:
Witam serdecznie,
Stałem się posiadaczem Jaguara XKR z 1998 roku i chciałem ponowić pytanie gdzie oprócz ASO w Łodzi można spokojnie serwisować takie autko. Jeśli nie polecacie nic w Łodzi to jakie warsztaty w innych miastach polecacie (Warszawa, Poznań i coś bliżej).
W autku mam do uszczelnienie tylny dyfer, musze zsynchronizować dach, wymienić amortyzatory, wszystkie płyny, napinacze rozrządu, świece i trochę elektryki.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
niewaskieauto:
jest taki serwis w łodzi jeśli jeszcze szukacie koledzy szukajcie wątku bardzo dobry zakład w łodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej