Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Gdzie serwisować Kota w Łodzi
mysiek:
Dzięki za info o kluczyku ale ponawiam pytanie:
Gdzie jest dobry warsztat w Łodzi lub okolicach?
maciejlodz:
--- Cytat: mysiek w Listopad 06, 2011, 14:10:47 pm ---Gdzie jest dobry warsztat w Łodzi lub okolicach?
--- Koniec cytatu ---
Nie ma, ale jest ASO na ul. Przybyszewskiego
benjamin:
--- Cytat: kogutki w Luty 17, 2010, 00:08:10 am ---zglos sie smialo do serwis ocelota:
Bosch Service Tomasz Krausyyk
Adres: Hortensji 9,
91-480 Łódź
Telefon: (042) 657-00-75
Fax: (042) 657-00-75
E-mail: krausyyk@bosch-service.pl
Strona www: www.krausyyk.bosch-service.pl
Jezeli idziesz do Pana Tomasza, pozdrow go odemnie ;)
Pan Tomasz jest na forum zarejestrowany jako ocelot, takze mozesz sie z nim skontaktowac na pw.
--- Koniec cytatu ---
jaco:
Ostatnio mialem problem ze swoim Jagiem, Tracił moc, do setki mial chyba ze 2 minuty ;) check caly czas sie swiecil.
Myslalem ze to wina zlego ustawienia instalacji LPG wiec pojechalem do kumpla (posiadacz jaga) zeby mi ja ustawi. Grzebal grzebal i w sumie rewelacji nie bylo. Uparl sie i nie odpuszczal, w koncu powiedzial mi ze mam pozapyachane katalizatory. Poniewaz ich wyciecie nie nalezy do tanich imprez wolalem miec pewnosc ze to napewno te katy... bylem u kilku innych mechanikow i kazdy mowil co innego... mowili ze swiece, ze przewody, ze cewki, ze cisnienia na tlokach nie ma, ze instalacja LPG do bani, a jeden nawet powiedzial mi ze silnik do wymiany...
Bylem juz zalamany, zdecydowalem sie na wyciecie katalizatowow i to byla najlepsza decyzja :) moglem od razu to zrobic zamiast tracic czas i pieniadze u roznych magikow.
Gdyby ktos potrzebowal cos w jagu zrobic mysle ze mozna u niego zasiegnac jezyka... ma warsztacik na Szczecinskiej za VW
pzdr
murnie:
Witam,
Jako alternatywę drogiej ul. Przybyszewskiego w Łodzi, mogę z czystym sumieniem polecić Ci warsztat na Wiączyńskiej w Nowosolnej. Jest to firma rodzinna. Serwisuję u nich już od wielu lat różne samochody, ale nie zawiedli mnie, solidnie, porządnie, konkretnie i bez naciągactwa.
Przed zakupem za sprawdzenie auta w serwisie Jaguara zaśpiewali mi 560zł, w 'zwykłych' stacjach diagnostycznych wołali 150 lub 300 z podłączeniem do kompa.
Pozdrawiam również z Łodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej