Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Gdzie serwisować Kota w Łodzi
RPZ:
Czy znajdzie się na forum ktoś z Łodzi? Autek z kotem na masce spotykam w okolicy sporo, ale wątku z polecanymi serwisami w mieście z łódką w herbie nie znalazłem.
Byłem ja ostatnio ze swoim zwierzem na drobnych uszczelnieniach silnika, uzupełnianiu plastikowego korka wlewu zbiorniczka wyrównawczego, jednej śruby do felgi aluminiowej i dorobienia kluczyka (wszystko niedługo po zakupie) i zapłaciłem, jak to w ASO, niezbyt mało. Nawet nie będę mówił dokładnie ile. Jakby ktoś potrzebował informację o kosztach, to mogę w fakturę zerknąć i szepnąć co i za ile sobie cenią.
Jest jakaś alternatywa dla ASO w Łodzi, aby nie tracić na jakości (jakości naprawy, bo jakość obsługi pozostawia do życzenia)? Może jest jakiś spec w okolicach do którego warto by się udać na jakieś naprawy ewentualne (tfu tfu).
marlboroman:
bede dozgonnie wdzieczny jezeli zdradzisz ile srednich krajowych kosztuje dorobienie kluczyka, nosze sie z tym zamiarem bo posiadam tylko jeden egzemplarz
piotr170169:
5 stówek w Jagcar
TYGRYS3:
koszmarnie drogo ,nawet jak na polskie standardy :-thumpdown
dorobienie kluczyka w uk w serwisie JLR kosztuje 22 funty
marlboroman:
Czy sa jakies alternatywne metody nabycia kluczyka? Przyznam ze cena 500zl jest dosc wysoka, to juz wlasciwie kawalek dobrej felgi... Zastanawiam sie czy z uk mogliby wyslac mi taki kluczyk? Jeszcze dla jasnosci, Tygrys3, masz na mysli sam kluczyk czy kluczyk z pilotem za 22funty?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej