Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

piszczenie w kolumnie kierowniczej: czy to wiązka stykowa?

<< < (5/13) > >>

ktr:

--- Cytat: pawelslowiakowski w Październik 27, 2011, 22:04:18 pm ---Dzięki!

BTW. lewej lampy się nie da ustawić (za nisko świeci) prawa jakoś tak rozprasza dziwnie światło.

Czy z lampami to do Ciebie ?

PS

--- Koniec cytatu ---

Proszę nie odebrać mnie źle, to z troski i w ramach dobrej rady. Z przodu są reflektory, a z tyłu są lampy. Więc ani nie mówimy przednie reflektory (bo te są tylko z przodu) a już tym bardziej przednie lampy. Dziękuję za uwagę:)

zadek07:
To jest bialy smar jak pisalem da sie go kupic w kazdym sklepie motoryzacyjnym jest w sprayu. Z tego co pamietam to wsadzilem rurke z tego sprayu do srodka tzn miedzy kolumne a gume i nasikalem dosc sporo do srodka, po krotkim czasie sie to rozprowadzialo i spokoj

ktr:
Między kolumnę a gumę... i nic nie trzeba było odkręcać, zdejmować, itp, itd? Nie siedzę teraz w aucie i nie kojarzę o jaką gumę może chodzić i w którym miejscu dokładnie psikałeś. Bo tam można psikać w różne miejsca, np. do środka do poduszki:) Pewnie nie masz jakiś fotek?

ktr:

--- Cytat: zadek07 w Czerwiec 08, 2011, 18:39:01 pm ---Nie nie mam to samo, ewidentnie dzwiek wydobywa sie pomiedzy kolumna a guma na wyjsciu do komory, sikalem juz wszystkim co mialem ale to nie zdaje egzaminu. Musle ze wstrzykac strzykawka jakis smar moze to cos da.  To tak slychac jakby bylo spod poduchy (tak sie niesie dzwiek) ale jak sie schylisz i pokrecisz to uslyszysz ze to z dolu

--- Koniec cytatu ---

To już rok jest dobrze? Bo tu 4 miesiące temu pisałeś, że tematu jeszcze nie udało się opanować. Jeśli faktycznie ten biały smar w sprayu działa to byłaby to super wiadomość i niejeden by pewnie tym napsikał:)

zadek07:
Kurde juz sam nie pamietam kiedy, w kazdym badz razie dawno to bylo. Ale temat zostal opanowany i juz mnie zadne niepokojace dzwieki nie niepokoja. W kazdym badz razie sprobowac nie zaszkodzi, jak sie nie uda to sobie chociaz zawiasy posmarujesz  :-V

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej