Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
piszczenie w kolumnie kierowniczej: czy to wiązka stykowa?
pawelslowiakowski:
mam to samo - czyli chyba typowe.
Czy ktoś wie co to jest ?
ktr:
Ja się za to jeszcze nie zabierałem więc na razie znoszę te odgłosy. Tych odglosów nie ma tylko na początku, jak np. auto stoi całą noc, to jak zaczynam jazdę to przez pierwsze minuty tego nie ma, ale później już się zaczyna. Trochę szkoda kaski bo to 400 zł na taśmę/wiązkę, która do nabycia jest tylko w serwisie JAGa. Kupowanie używki może nie mieć sensu bo używkę to przecież mam u siebie:)
zadek07:
To jest guma w scianie grodzowiej. Mialem to samo rok temu jak zimny nie piszczalo jak sie troche zagrzal silnik, widocznie ta guma sie robila sie mieksza i zaczynala piszczec. Posiaklem to od srodka bialbym smarem i od roku czasu mam spokoj.
pawelslowiakowski:
Dzięki!
BTW. lewej lampy się nie da ustawić (za nisko świeci) prawa jakoś tak rozprasza dziwnie światło.
Czy z lampami to do Ciebie ?
PS
ktr:
--- Cytat: zadek07 w Październik 27, 2011, 17:16:44 pm ---To jest guma w scianie grodzowiej. Mialem to samo rok temu jak zimny nie piszczalo jak sie troche zagrzal silnik, widocznie ta guma sie robila sie mieksza i zaczynala piszczec. Posiaklem to od srodka bialbym smarem i od roku czasu mam spokoj.
--- Koniec cytatu ---
Czy mógłbyś podać tutaj przepis na naprawienie tego? Łopatologicznie - dla laików takich jak np. ja. Czym psikasz, gdzie to można nabyć, czy to jest spray jakiś, itd - oraz - gdzie psikać, żeby psikać celnie, we właściwe miejsce. Szczegółowy przepis przydałby się pewnie wielu z nas bo to częsta przypadłość naszych Kotów. Dzięki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej