Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
XF Kombi - Premiera jeszcze w 2011?
Cychol:
Wg mnie w tej chwili najładniejszymi autami w wersji kombi są: Alfa Romeo 159 kombi i Citroen C5 break, ale w poprzedniej wersji nadwozia (MkII), mam nadzieję, że nowy JAG kombi pobije te auta na głowę :-tylko :-super
khamsin:
Jak donosi niemiecki Auto Motor und Sport w przyszłym roku zadebiutuje Jaguar XF Sportbrake czyli odmiana kombi.
Zamieszczono też szereg zdjęć oklejonego "muła" więc zanosi się na to, że do tego debiutu dojdzie szybko. Już w 2009 roku Jaguar anonsował wersję kombi i nawet zapewniano, że istnieją prototypy ale okazało się to humbukiem :) XF Sportbrake będzie występował ze wszsytkimi silnikami sedana czyli 1x 2.2D i 2x 3.0D oraz 2x 5.0 czyli również jako XFR Sportbrake. Nie wiadomo tylko wciąż czy pojawi się również w wersji AWD. Jak wiemy Jaguar od pewnego czasu informuje o chęci zaproponowania napędu wszystkich kół aby lepiej konkurować z Niemcami. Tam czy S/E Klasse, czy 7er/5er, czy A8/A6 -wszystkie w takiej wersji są oferowane.
Cieszymy się na XF-a kombi, możemy się spodziewać pięknego auta :) Przecież XF jest piękny!
aleksandra:
owczar:
Jak dla mnie, bomba :-super
warcz:
XF estate http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/jaguar-xf-estate-spied-testing/260218/pictures/jaguar-xf-estate-spied-testing.aspx?im=476089
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej