Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
XF Kombi - Premiera jeszcze w 2011?
kogutki:
Dzis rano, w ramach konferencji prasowej przed otwarcia salonu w Genewie odbywal sie oficjalna prezentacja nowego
kombi. Potwierdzono, ze od jesien auto bedzie juz u dealerow w calej Europie, wiec moze niebawem takze go
zobaczymy na polskich drogach.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LKTIuuXzvRE
BlackV6:
według mnie super kompromis ,chce miec jaga ,mam rodzine kupuje przestronnego XF :-za
Wojtas 0408:
--- Cytat: kubajag w Marzec 02, 2012, 14:48:16 pm ---Na fotach widzę, że srebrny XF ma czarny słupek C, a niebieski lakierowany ??????
--- Koniec cytatu ---
Może w ciemnych barwach taki czarny słupek nie daje już takiego efektu. Ale nie wiem...
Trigojunior:
Dorzucę od siebie kilka groszy jeśli chodzi o kombiaki
Obecnie mam X-type Estate i mimo tego że nie ma tego czegoś co sedan to i tak jest piękny...zwraca na siebie uwagę...
Nowy XF kombi też jest super...mi osobiście się podoba choć jest kilka "ale" jeśli chodzi o detale z tyłu ale to nie ja jestem projektantem ;)
Myślę że to ciekawy następca Iksa
I jeszcze jedno...dla niektórych kombi jest dużo bardziej przydatne niż sedan...biorąc pod uwagę np mój wyjazd na żagle...4 osoby, torby, jedzenie i dużoooo innych rzeczy i się wszystko mieści:)
Yoohas:
--- Cytat: Trigojunior w Marzec 30, 2012, 14:08:42 pm ---Myślę że to ciekawy następca Iksa
--- Koniec cytatu ---
Miałeś na myśli, że i jeden i drugi to kombi, prawda? :-gwizd
Nawigacja
Idź do wersji pełnej