Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

XF Kombi - Premiera jeszcze w 2011?

(1/13) > >>

kogutki:
Jak donosi niemiecki Auto-Bild, premiera wersji Estate, wiec kombi modelu XF odbywa sie jeszcze w tym roku,
w ramach targi IAA w Frankfurcie (15.-25.09.2011). Wg nowych, nieoficjalnych raportow, wersja Estate pojawi sie
na drogach w 2012 roku.

Nowa wersja nadwoziowa "malej" limuzyny XF prezentuje doskonale uzupelnienie oferty obejmującej jak na razie
jedynie sedana. Auto mogloby konkurowac nie tylko z modelami Audi A6 Avant, BMW 5 Touring czy Mercedes E Kombi,
ale rowniez z wszelkiej masci crossoverami.

Rob_W:
No to ciekawe co powiedzą teraz Ci, którzy śmieli się z X-Type Estate :-D
Jak dla mnie profil wydaje się być nienaturalnie wydłużony i nieco .... nudny? Tak jakby na siłę chcieli go zrobić ...
Poza tym to trochę mało praktyczne kombi - tył jest tak ścięty, że pralki to tam na pewno nie da rady upchnąć  :-hehe

e_gregor:
Nawet ładny, ale proszę, to że Porsche robi Cayene i Panamerę nie oznacza że Jaguar ma robić kombiaki...

Rob_W:
To chyba efekt tego planu X modeli w kilka lat.
Rozumiem, że BMW i Merc mają kombi w tej klasie ... ale żeby Jaguar?
Jak dla mnie to główni konkurenci - 5 i E przynajmniej na zdjęciach lepiej się prezentują ...  ::)

Konradop:
A dla mnie jedno z najładniejszych kombi i to własnie dzieki temu ze ma ścięty tył  :-super

Ale i tak bym nie kupił Jaga kombi jakoś jedno z drugim mi sie gryzie  :- pojecia
Ale jesli juz musi być - to dla mnie OK

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej