Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Napęd 4x4 - szczegóły

<< < (16/34) > >>

Bedek:
Dziękuję  :-thank Bardzo mi tym pomogłeś.

voitec:
Ja bym obstawiał, że w tej obudowie z wisko jest smar o określonej lepkości wrażliwej na temperaturę. Sam olej wlany do skrzynki nie wpływa bezpośrednio na spinanie.

bosniak:
voitec nie mieszaj kolego, czy ma sprzegło wiskotyczne czy nie ma jest zalana OLEJEM smary to sobie możesz najwyżej z nosa wysmarkać, ale do skrzynki ich nie wkładaj.  :-nie

huberts1977:

--- Cytat: bosniak w Styczeń 10, 2015, 11:42:27 am ---voitec nie mieszaj kolego, czy ma sprzegło wiskotyczne czy nie ma jest zalana OLEJEM smary to sobie możesz najwyżej z nosa wysmarkać, ale do skrzynki ich nie wkładaj.  :-nie

--- Koniec cytatu ---

bosniak dawno Ciebie tu nie było, przyznam szczerze że tęskniłem za Twoimi komentarzami  ;D. Zaglądaj tu częściej  ;)

voitec:

--- Cytat: bosniak w Styczeń 10, 2015, 11:42:27 am ---voitec nie mieszaj kolego, czy ma sprzegło wiskotyczne czy nie ma jest zalana OLEJEM smary to sobie możesz najwyżej z nosa wysmarkać, ale do skrzynki ich nie wkładaj.  :-nie

--- Koniec cytatu ---
Dobra dobra, niech będzie i olej wiskotyczny, a nie smar wiskotyczny. Ale.. czy miałeś kiedyś taki olej w ręce?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej