kurde wczesniej mialem bete 320, ładna byla ale kupiona z koniecznosci po 3 miesiecznym poszukiwaniu auta(z malutkim dzieciakiem byłem wtedy) , prezentowala sie na szprychach 17 calowych nawet nawet....ale to co przezylem w ten piekny weekend przeszlo moje najszczersze oczekiwania.......nie bylo sąsiada, nie bylo gówniarza, zeby nie spojrzal na pieknego , bialego, nieposkromionego KOTA ktory dumnie stał na placu u rodziców...., nawet ludzie jadący w autach spogladali na niego jak na coś, co jest z innej planety.....robi wrazenie....na bete pies z kulawa noga nie spojrzał, a wiecie dlaczego? bo takich bumek jest mnóstwo, moze je miec kazdy jak dziwkę.......a tu drzemiący JAGUAR stojący dumnie na jakiejs miescinie w Polsce.....ojjjjj takiego nie ma kazdy smiertelnik, ma go tylko PASJONAT, ma go tylko KONESER MARKI.....ktora nie musi sie nigdzie reklamować w tv.......wystarczy dbac o niego a ON odpłaci czymś czego nawet kartą MASTERCARD nie kupisz......pytanie tylko jedno sie nasuwa....dlaczego tak późno go kupiłem !!!!!!! heheheheheheheheeheh